Bitten értékelése


>!
Bitten
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Ohhh te magasságos…..!!!!
Az az utolsó email……
Meghajolok Elyas előtt, szent kenyér amit ő kap. Ki is mondja kerek perec – tudomása van róla – és süket fülekre talál. Nagyon …. mondjuk ki : megsajnáltam annyira de annyira próbálkozik és harcol és falba ütközik……
A tagadás ….. a lelkifurdalás….. hogy igen is értékes vagyok és vki ezt látja is bennem.
Tudjátok sztem az az igazi bnő vagy barát akinek mindent elmersz mondani vagy éppen kérdezni mersz tőle – igen nagyon kevesen vannak ilyenek – és igen Emely-nek sem ártana egy.
Gondolkodjunk! – manapság hányan harcolnának és küzdenének igy mint Elyas – hm a válasz kiábrándító …..
Megosztok veletek egy apró titkot ismerős a netes barát fogalmát – bár a mi időnkben még msn volt nem skype és volt webcam nem csak email…. egy év után elengedtem mert bűntudom volt hogy „feltartom”…….
De amit Emely véghez visz az borzalmas….
Kíváncsian veszem kezembe a köv. részt!

7 hozzászólás

Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár

Nem létezik olyan lány, aki elfelejtené, milyen is volt az első szerelem ezt senki sem tudja jobban, mint Emely. Hét év után találkozik ismét Elyas-szal, a jó megjelenésű, kedves, és világítóan türkizzöld szemű sráccal. Legjobb barátnőjének bátyja, aki már egyszer teljesen összezavarta az életét, és ezeket a sebeket még mindig mélyen magában hordozza. Emely teljes szívéből utálja őt. Sokkal inkább a rejtélyes, e-maileket író Lucára irányítja a figyelmét, aki az érzékeny és romantikus üzeneteivel megérinti a szívét. A két férfi különböző irányba tereli Emelyt, akinek el kell döntenie, melyik közülük, aki megmutatja neki az igazi énjét.
De vajon tényleg beleszerethet valaki egy ismeretlenbe, vagy jár egy második esély az első szerelmednek?

Hirdetés