hablaty P értékelése


>!
hablaty P
Mia March: Meryl Streep filmklub

Pont az ami kellett nekem! Igaz, hogy a Jane Austen Book Club-ra erősen emlékeztetett, de mivel Meryl Streep filmekről volt szó, amiknek a zömét láttam, és kedvencem a színésznő, így ezt megbocsátottam. Szirupos? Kicsit! Kiszámítható? Mondhatjuk! találtam benne mégis izgalmat? Igen! Néha nekem szükségem van ilyen könyvekre is!!! A fél csillag levonás kiadóé, mert sok, és tényleg zavaró elírás, nyelvtani hiba volt benne. Ha már nekem is feltűnik, akkor valószínű hogy az átlagnál rosszabb kellett legyen.

1 hozzászólás

Mia March: Meryl Streep filmklub

Mia March: Meryl Streep filmklub

Lolly mindig azt mondta, egy Meryl Streep-film van olyan jó, mint egy húsleves, egy legjobb barát, egy pszichológus és egy ütős ital együttvéve.

Három fiatal nő közös gyermekkoruk helyszínén találja magát újból, és egy tengerparti fogadóban kénytelenek átvészelni egymás társaságát. Az unokanővéreket egy megrendítő bejelentés kényszeríti arra, hogy ismét szembenézzenek egymással és saját magukkal, majd az idilli kisvárosban újraértékeljék az életüket. Isabel házassága romokban van, és egyáltalán nem biztos abban, hogy maradt még bármi, amiért érdemes küzdenie. June a hétéves kisfiának tett ígéretét igyekszik beváltani, miszerint felkutatja a soha nem látott apját de fogalma sincs, hogyan lásson neki a keresésnek. Kat pedig egy életre szóló elhatározás előtt áll, miközben abban sem biztos, hogy egyáltalán ebben a kis kikötővárosban akar-e maradni. A gyerekkoruktól fogva egymással rivalizáló lányokat egy tragédia hozza össze ismét valamint nagynénjük, Lolly, aki a fogadója filmklubjában Meryl Streep-filmeket vetít.

Hirdetés