pveronika  értékelése


pveronika >!
Erin Watt: Broken Prince

És folytatódik a Royal fiúk hurrikánjának pusztítása. :)) Hasonlóan a Fallen Crest sorozathoz, ebből a könyvsorozatból is kijönne egy ezer epizódos szappanopera forgatókönyve, de annyira additív és annyira izgalmas a történet, ráadásul ehhez még hozzájön Elle Kennedy és Jen Frederick eszméletlenül jó stílusa, hogy végül tényleg olyan mint valami crack. Egyszerűen ha elkezded, nem tudod abbahagyni… :D. Ebben a házban annyi titok van, annyi elcseszett szereplő és az egész olyan, mint valami kitekert tündérmese, de közben meg tudni akarod, hogy mi miért történt.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Paper Princess abbahagyta, a nagy cliffhangernél, de mivel sokan nem olvastátok az előző kötetet, és reményeim szerint valamelyik kiadó hamarosan le fog csapni rá (a remény hal meg utoljára, főleg, hogy a Paper Princess 13 hétig (!!!) sorozatban felkerült a NYTimes bestsellers listára, és ebből többször is volt első), így nem fogok elárulni semmit. Legyen elég annyi, hogy rengeteg titok volt, rengeteg megdöbbenés, sok-sok szemöldökráncolás, na és továbbra is elég meredeknek találom rajta a YA címkét. :D

Easton még mindig olyan, mint egy hiperaktív kisgyerek, és rendkívül szórakoztató (kedvenc szereplő,nem is kérdés), Reed Royal pedig továbbra is a sötét megtört hős szerelemes avagy a 'broken prince'. :)) Nagyon-nagyon örültem Reed szemszögének, viszont azt sajnálom, hogy az öt Royal fiúból háromról továbbra sem tudunk sok mindent, de talán a következő köteteben róluk is kiderül ez-az. Természetesen ez a kötetet még az előzőnél is hajmeresztőbb cliffhangerrel zárul, úgyhogy már alig várom, hogy a Twisted Palace-ra is mihamarabb rátehessem a kis mancsomat. :))

2 hozzászólás

Erin Watt: Broken Prince

Erin Watt: Broken Prince

These Royals will ruin you…

From wharf fights and school brawls to crumbling lives inside glittery mansions, one guy tries to save himself.

Reed Royal has it all—looks, status, money. The girls at his elite prep school line up to date him, the guys want to be him, but Reed never gave a damn about anyone but his family until Ella Harper walked into his life.

What started off as burning resentment and the need to make his father’s new ward suffer turned into something else entirely—keep Ella close. Keep Ella safe. But when one foolish mistake drives her out of Reed’s arms and brings chaos to the Royal household, Reed’s entire world begins to fall apart around him.

Ella doesn’t want him anymore. She says they’ll only destroy each other.

She might be right.

Secrets. Betrayal. Enemies. It’s like nothing Reed has ever dealt with before, and if he’s going to win back his princess, he’ll need to prove himself Royally worthy.