dreamborder értékelése


>!
dreamborder
Julia Quinn: Ami Londonban történt

Jaaaaaj!! Annyira, de annyira imádom Julia Quinnt! Most döbbentem rá, hogy már igazán hiányzott egy jó törtenelmi romantikus. Kell a lelki békémnek!
Hihetetlen, hogy az ő könyvei mennyire üdítően hatnak rám. Ma is csak azt vettem észre, hogy egész nap magamban vigyorgok és nevetek, mindegy éppen hol vagyok: buszon, villamoson vagy itthon.
Nem lehetett nem imádni a szereplőket! Olivia karaktere egyedi, igazán megkedveltem, ugyanúgy, mint Harry-t, aki szintén nagyon érdekes személyiség, nem az a „tipikus” hősszerelmes, aki már lassan elvárt ebben a műfajban. Hiába, Julia még soha nem okozott nekem csalódást. Szerettem a történetet úgy ahogy van. A kedvenc jeleneteim a csípős kis eszmecserék voltak, de a legjobban akkor nevettem, amikor Seb előadott egy jelenetet abból az idétlen könyvből. :) Nagyon jól szórakoztam és még az sem volt zavaró, hogy az első részt nem olvastam. Még több Julia Quinnt ide!

1 hozzászólás

Julia Quinn: Ami Londonban történt

Julia Quinn: Ami Londonban történt

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Híresztelések és pletykák…
London éltető ereje.

Amikor Olivia Bevelstoke-kal közlik, hogy az új szomszédja állítólag megölte a menyasszonyát, egyetlen percig sem hiszi el. De azért nem állja meg, hogy ne kémkedjen a férfi után, biztos, ami biztos. Lecövekel az ablakánál, a függöny takarásában, és csak figyel, és vár… és felfedez egy hihetetlenül érdekes embert, aki határozottan készül valamire.

Sir Harry Valentine a hadügyminisztérium egy unalmas részlegénél dolgozik, ahol a nemzetbiztonság szempontjából fontos dokumentumokat fordít. Bár ő nem kém, megkapta a szükséges kiképzést, így amikor egy gyönyörű szőke nő figyelni kezdi az ablakából, azonnal gyanút fog. És épp, amikor úgy dönt, hogy a lány nem több egy bosszantóan kotnyeles elsőbálozónál, megtudja, lehetséges, hogy Lady Oliviát eljegyzi egy orosz herceg, aki viszont, lehetséges, hogy összeesküvést sző Anglia ellen. Amikor pedig Harryt utasítják, hogy kémkedjen Olivia után, rádöbben, lehetséges, hogy még ő maga is beleszeret a lányba…

A trilógia első része Miss Miranda Cheever titkos naplója címmel már kapható! A befejező rész címe: Tíz dolog, amit szeretek magában.

Hirdetés