Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Amikor kézbe vettem a könyvet, gondoltam olvasok belőle pár oldalt, mert a kihívás miatt csak a hét végéig kell elolvasnom. Na persze. Egyszerűen beszippantott a történet. Mindig is szerettem az ármányról és cselszövésről, palotai intrikákról szóló könyveket. Hasonlóan a Halál szolgálóleányai sorozathoz, a hangsúly itt is azon van, hogy ki tud jobban hazudni, és sötétebb terveket szőni. Szegény Liának rengeteget kell hazudnia, hogy túlélje a komizár kedveskedéseit. Kaden a fickóhoz képest egy vajszívű orgyilkos. Sajnos a vége megint körömlerágósra sikeredett. Remélem még idén megkapjuk a folytatást!

6 hozzászólás

Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Egy hercegnő keresi a helyét az újjászületett világban.

A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.

Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.

Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.

Hirdetés