csucsorka P értékelése


csucsorka P>!
Rainbow Rowell: Kindred Spirits

A nem választott családom, vagyis a szüleim nagyon szerették a Star Warst. Emlékszem, milyen nagy cucc volt nekik, mikor elmentünk a Baljós árnyakra moziba. A húgom ekkor anyukám már igen méretes pocakjában lakott, és össze-vissza rúgdosta a főbérlőjét. Húgom – aki azóta 16 lett – állítja, hogy ki akart jönni, hogy ő is velünk nézhesse. Szóval ő a Star Warst nem anyatejjel, hanem már köldökzsínoron át szívta.

A választott családom, vagyis a férjem, és az ő több, mint csodás pereputtya, valamint életem állandó főszereplője, a legjobb barátnőm imádja a Star Warst. Szóval a könyvben felmutatott érzelmek már mind ismerősek voltak – nem azért, mert átéltem, hanem a flúgos familíámnak köszönhetően.

És én…? Nos, én szeretem Rainbow Rowell-t és a családomat.
R.R. mindig emlékeztet arra, mennyire jó érzés angolul olvasni -de angolul olvasáson belül is legeslegjobb őt olvasni. Olyan gördülékeny, természetes, kellőképpen vicces.
Ez volt az első Star Wars fémjelzett termék, amit önszántamból, egyedül és élvezettel forgattam.

2 hozzászólás

Rainbow Rowell: Kindred Spirits

Rainbow Rowell: Kindred Spirits

'Everybody likes everything these days. The whole world is a nerd.' 'Are you mad because other people like Star Wars? Are you mad because people like me like Star Wars?' 'Maybe.' If you broke Elena's heart, Star Wars would spill out. So when she decides to queue outside her local cinema to see the new movie, she's expecting a celebration with crowds of people who love Han, Luke and Leia just as much as she does. What she's not expecting is to be last in a line of only three people; to have to pee into a collectible Star Wars soda cup behind a dumpster or to meet that unlikely someone who just might truly understand the way she feels.