vikcs P értékelése


>!
vikcs P
K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

Atyaég!!! Imádtam!!! Úristen. Még mindig nem térek magamhoz.
Ez a könyv valami csodálatos volt! Bevallom, valamiért tartottam tőle az elején, bár fogalmam sincs miért. Az egész, első szótól az utolsóig magával ragadó, gyönyörű.
Annyira megérintett, olyan szinten, hogy én is csodálkozva néztem, miközben olvastam. Érzelmek teljes skálája játszott a lelkemben… együtt nevettem, sírtam, féltem, izgultam, szomorkodtam és boldog voltam a szereplőkkel.
Kacey egy nagyon tökös csaj, akinek nagy szörnyei vannak a múltjában, emiatt kicsit kifordult magából, és nehezen enged közel magához bárkit is. Nem hagyja magát, szókimondó, ráadásul kick-boxozik is. Livie, a húga, egy nagyon szerethető személyiség, akiből sajnos keveset kaptunk, végig a nővére mellett van, és mindent megtesz, hogy visszakapja szeretett nővérét, aki nem képes teljesen túllépni a traumán.
És ekkor jön Trent … Te álompasi. Legszívesebben kitéptem volna a lapok közül és … khmmm..hát, én is azt csináltam volna vele, amire Kacey is gondolt. Ez egy csoda pasi. Gyengéd, érzelmes, figyel Kaceyre, törődik vele, segíteni akar neki, van benne egy kis pajzánság ami elegendő a szexi testéhez, és a csodálatos belső tulajdonságaihoz.
Nagyon élveztem minden egyes történést a lapok haladásával, nagyon sokszor megmosolyogtatott, volt amikor a szívem összeszorult, sőt, ami ritkán van, még fel is kiáltottam néha, vagy éppen szinte vergődtem, hogy „úristen, ne már”.
A fordulatot már előre sejteni lehetett, de még így is atombombaként csapott le az emberre.
A mellékszereplőket is imádtam, egytől egyig csodálatos emberek. Az ő szerepükkel is van egy fontos levonható tanulság: „Ne a külső alapján ítélj.” Ami persze nagyon nehéz a mai világban, de sokszor pont azok húznak ki a víz alól, miközben fulladozunk, akiktől nem is számítanánk rá.

Nem tudok többet mondani, csak annyit, hogy olvassátok. :)
Várom a többi részt mihamarabb!

8 hozzászólás

K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet

Négy évvel ezelőtt Kacey élete borzalmas fordulatot vett, mikor egy részeg sofőr miatt elvesztette szüleit, a barátját és a legjobb barátnőjét. A baleset emléke még mindig kísérti, még mindig hallja édesanyja utolsó lélegzetét, és nem akar mást, mint hátrahagyni a múltat. Kacey és tizenöt éves húga, Livie, két buszjeggyel felfegyverkezve maga mögött hagyja a michigani Grand Rapidsot, hogy mindent újrakezdjen Miamiban. Először alig tudnak megélni, de Kacey nem aggódik. Ő mindennel elbír – kivéve titokzatos szomszédjával az 1D lakásból.

Trent Emersonnak ragyogó kék szeme van és mély gödrécskéi az arcán, mikor nevet. És hibátlanul egyensúlyozik a jó fiút a veszélyestől elválasztó, ellenállhatatlan vonalon. Tragikus múltja miatt Kacey eldöntötte, hogy senkit sem enged közel magához, de a kettejük közötti vonzalom tagadhatatlan, és Trent minden eszközt felhasznál, hogy bejusson a Kacey szívét védő falak mögé – akár még egy olyan titokról is hajlandó lerántani a leplet, ami mindkettejüket tönkre teheti.

Hirdetés