Habók P értékelése


>!
Habók P
Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

Eddig még csak egyet olvastam a sorozatból, és eleinte hökkenten tapasztaltam, mennyire más, mint a korábbi (Jelenések). De semmivel sem rosszabb. Másként pörög, kicsit lassabban, kicsit ráérősebben, de azért itt is van bőven kaland, harc, árulás, váratlan fordulat. És humor. Lehet, hogy kedvenc sorozatom lesz?


Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

„Lenyűgözött a csuklyás alak látványa. Szinte hipnotizált a halál végrehajtója, aki az őt körülvevő vérontással mit sem törődve, csak az alkalmas pillanatra várt, hogy lesújthasson.”

A kalózkodás aranykorában járunk, amikor csábít az ismeretlen Újvilág. Edward Kenway, egy gyapjúkereskedő elkényeztetett fia képtelen ellenállni a nyílt tenger, az arany és a kalandos élet vonzásának.

Amikor a családi gazdaságot megtámadják, kapva kap a lehetőségen, és megszökik. Hamarosan kora legrettegettebb kalózai között emlegetik a nevét.

A mohóság, a becsvágy és az árulás azonban a nyomába szegődik, és amikor egy megdöbbentő összeesküvés bizonyítékaira bukkan, amely azzal fenyegeti, hogy mindent elpusztít, ami kedves számára, utat enged a kíméletlen megtorlásnak…

Így belesodródik az Orgyilkosok és a Templomosok között fennálló évszázados küzdelembe.

Az Ubisoft díjnyertes videójátéka alapján.