Mariann_Czenema P értékelése


Mariann_Czenema P>!
Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek

Megkérdeztem Fannit tegnap, h velem van baj, vagy a könyvvel, mert ő már kétszer elolvasta a sorozatot, de kiderült, hogy nem az én készülékemben van a hiba :/
Amilyen jó és vicces volt az első rész, ez annyira nem; össz-visz talán három jelenet jött be: a két könyvesboltos, meg mikor Jane beolvas a barátainak.
Amúgy untam, untam, és untam :/


Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek

Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek

„Nem leszek többé Láthatatlan!” − Ez Jane Smith új jelmondata. A stréber lányt addig nem zavarta, hogy mindenki átnéz rajta, amíg két barátjával osztozott a lúzersorsban. De amióta Mackenzie Logannel jár, Corey-t pedig leköti rocksztár pasija, Jane magára maradt. És ebből elege van! Amikor a suliújságnál megbízzák, hogy írjon egy ütős vezércikket, úgy érzi, végre megmutathatja, nem az az életképtelen kiscsaj, akinek mindenki hiszi. Arra azért nem számít, hogy ehhez előbb be kell mosnia egy izomagyú focistának, sőt még a suliból is felfüggesztik. És arra végképp nincs felkészülve, hogy egy idegesítő, szexi fotós srácot varrnak a nyakába, aki a sírba kergeti. Vagy inkább életre kelti?

Hirdetés