pveronika értékelése


pveronika>!
Max Monroe: Tapping the Billionaire

Mire vasárnap a negyedik elkezdett könyvemet is félretettem, megállapítottam, hogy itt már csak valami nagyon könnyed, nagyon nem sok agysejtet igénylő olvasmány segíthet, és eszembe jutott ez a könyv. :)) @Sonja-nak valóban igaza volt, mikor azt mondta, hogy baromi jó reklámja volt ennek a kötetnek, ugyanis annyiszor jött szembe mióta megjelent, annyira magas értékelésekkel, (valaki odáig elment, hogy ez volt a legjobb könyv, amit idén olvasott), hogy gondoltam ez kell nekem. És végül egyáltalán nem is bántam meg, mert nagyon jól szórakoztam. Persze egy csomó badarság, klisé és kínos helyzet volt benne, de mégis nagyon tetszett, mert őszintén szólva pontosan ezt vártam ettől a történettől. :)

Vegyünk egy dögös milliomost, aki nemcsak hogy humoros, gazdag és visszafogott, annak ellenére, hogy minden nő a lábai előtt hever mégsem egy nőcsábász, és egy vicces bolond lányt, aki valahogy mégis képes elrabolni a szívét minden kínos, aranyos butaságával együtt. Kline Brooks csak egy egyszerű srác aranyosan fura szülőkkel, egy Walter nevű morcos macskával és egy meglepően hétköznapi élettel, aki egyetlen jó ötlettel, a TapNext nevű társkereső oldallal és alkalmazással egy több millió dolláros cég tulajdonosává vált.

Georgia Cummings a cég marketinges feje, akire Kline évekig csak alkalmazottként tekintett. Ám kétségbeesett percek kétségbeesett megoldásokat szülnek, így amikor Kline anyukája egy bankettre össze akarja berenálni a férfit a világ legidegesítőbb nőjével, Kline passzol és gyorsan keres egy pót-randevú társat. Ekkor figyel fel az éppen az iroda közepén egyszemélyes partit tartó, borzalmasan rappelő Georgia-ra. :D

Georgia és Kline fergeteges karakterek, akik hamar megtalálják a közös hangot. Azonban a történetet bonyolítja a TapNext alkalmazás, amelyet minden cégtagnak erősen ajánlott használni (vagy tesztelni), és ekkorra már Georgia és Kline is talál rajta valakit, aki mosolyt varázsol az arcukra.

Annyit nevettem Georgia-n és az őrült szobatársán Cassie-n. Néha komolyan szakadtam. De Kline milliomos legjobb barátainak sem kell a szomszédba menni egy kis humorért és kacérságért. :)

Ez egy nagyon aranyos könyv volt, igazi jó kis lazulós kikapcsolódás, ahol az idióta jelenteket a forróbbnál forróbbak váltják. Nagyon ajánlom. :))

7 hozzászólás

Max Monroe: Tapping the Billionaire

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Max Monroe: Tapping the Billionaire

Blind dates? Online dating profiles? Been there, done that.

Georgia Cummings has zero luck with dating, and the era of the internet is not her friend.
No matter how fast she runs, how many corners she turns, she can’t find her way out of this weird, alternate universe where men think dick pics are a replacement for small talk and getting to know a girl. One more crotch selfie and she might write men off for good…

But why can’t she stop fantasizing about him?

Kline Brooks is the quintessential billionaire bad boy—dark, styled, short hair, muscles for days, and a panty-dropping smile.
Except—he isn’t.

As his employee, he won’t touch her with a ten foot pole.
But she won’t touch him either.

Too bad their hormones missed the memo.