Dávidmoly értékelése


>!
Dávidmoly
Ronil Caine: Lilian

Nem különösebben izgalmas, egyszer olvasható regény. Mivel minden jel arra utal, hogy a szerző sci-fi thrillernek szánta, talán érdemes lett volna megfontolni, hogy egy háromszáz oldalas regény központi csavarját mennyire érdemes lelőni a fülszövegbe, illetve a kettes számú meglepetést érdemes lett volna finomabban felvezetni (vagy csak nekem volt jó napom, de kábé a regény harmadánál rájöttem, szóval a regény végi leleplezésnél nem lepődtem meg).


Ronil Caine: Lilian

Ronil Caine: Lilian

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy japán cég titkos szolgáltatást nyújt gazdag emberek számára: képesek lemásolni bármelyik hírességet, hogy ügyfelük eltölthessen velük egy-két hetet valamelyik egzotikus nyaralóhelyen. Robert Turner amerikai multimilliomos a feltörekvő színésznőt, a csodálatos szépségű Liliant rendeli meg. A másolat tökéletes, és mesterségesen elfojtott emlékekkel, boldog tudatlanságban élvezi a nyaralást a megrendelővel, mit sem sejtve arról, ki is ő valójában. A projekt azonban félresiklik. A másolat emlékei kezdenek előjönni…

Ronil Caine lenyűgöző első regénye új színt hoz a science fiction zsánerébe egy friss, feszes és félelmetesen aktuális történettel.

Hirdetés