DarknessAngel P értékelése


>!
DarknessAngel P
Calia Read: Elborulva

Calia Read megint darabokra tört. Az előző részből okulva, itt már éberebb voltam, és levontam a magam következtetéseit, a végén mégis akkorát néztem, hogy csak na! Nem hiszem el, hogy ez történt. Hogy egy ilyen szép szavakkal megírt könyv képes ennyire fájdalmas lenni, és én mégis szeretem. Mert mást nem is lehet.
Annyira izgalmas volt Victoriával együtt visszatekinteni, és felfedezni az elefeljtett emlékeit. És amikor azokban Sinclair is felbukkant…. ^-^ Ő volt minden rosszban a jó, a fény a sötétségben, nem is csoda, hogy mind Victoria, mind az olvasó fülig beleszeret.
Az utolsó részek, és az epilógus – na ott teljesen kész voltam. Szörnyű, ami Victoriával történt, megértem, hogy inkább a felejtést választotta. Amit viszont nem értek, hogy hol volt Sinclair? Miért nem ment hozzá, amikor lehetett, és Victória anyja és legjobb barátnője miért nem világosították föl a babával kapcsolatban? Annyi megválaszolatlan kérdés. Lehetett volna még sokkal hosszabb a könyv, hogy ezekre is részletesebb választ kapjunk, vagy hogy Sinclair és Victória is többet szerepeljen együtt. Ez egy kicsit hiányzott, de amúgy csodálatos egy könyv. Tényleg csak ajánlom, habár a végén valahogy így néztem ki: https://media.giphy.com/media/yk64CaweMrauI/giphy.gif

2 hozzászólás

Calia Read: Elborulva

Calia Read: Elborulva

Azt mondják, Victoriának hívnak.
Azt mondják, huszonhét éves vagyok.
Azt mondják, hat hónapja vagyok a Fairfaxben.
Azt mondják, a férjem meghalt, és nincs gyerekem.
De hát Wes szinte minden éjjel meglátogat, és Evelynt egész nap a karomban tartom.
Azt mondják… azt mondják… azt mondják…
Én meg azt mondom, itt az ideje, hogy kibogozzam a múltamat és kiderítsem az igazságot.

A nagy sikert aratott Szétcsúszva című regény szerzője, Calia Read ismét a Fairfax egyik lakójának történetét meséli el, a tőle megszokott, rejtélyekkel és feszültséggel teli módon. És a végén itt sem marad el a hihetetlen, mindenre magyarázatot adó fordulat.

Önálló regényként is olvasható.

Hirdetés