fuszi értékelése


>!
fuszi P
Mia Sheridan: Archer's Voice

Annyira sok jót hallottam erről a sorozatról, de amikor a KMK megjelentette magyarul az első két részt, őszintén nem értettem, hogy mire fel ez a nagy lelkesedés. Valahogy a „Leo könyvek” nem igazán jöttek be (ugyan a fordítást is hibáztatták páran, de még nem tudom mekkora szerepük is volt benne igazán).
Viszont ez a könyv, valami hihetetlen volt!! Most értettem meg miért szeretik ennyie Mia könyveit. Imádtam, ahogy felépítette az író a története. Szép lassan haladunk, egyre jobban megismerjük a szereplőket és ahogy a végére kinyílnak és összeforrnak, az valami csodálatos :)
El sem tudom mondani mennyire éleztem ezt a könyvet, hogy mennyire megérintett. Érzelmek sorát éltem át olvasás közben és csak azt tudom mondani, hogy OLVASSÁTOK! Akiket nem győzött meg az első és a második rész, azok is bátran folytássak, mert ez a rész megéri! Nem mondom, hogy tökéletes (én egyébként is ritkán jelentek ki ilyesmit), de elég közel van hozzá ;)


Mia Sheridan: Archer's Voice

Mia Sheridan: Archer's Voice

When Bree Prescott arrives in the sleepy, lakeside town of Pelion, Maine, she hopes against hope that this is the place where she will finally find the peace she so desperately seeks. On her first day there, her life collides with Archer Hale, an isolated man who holds a secret agony of his own. A man no one else sees.

Archer's Voice is the story of a woman chained to the memory of one horrifying night and the man whose love is the key to her freedom. It is the story of a silent man who lives with an excruciating wound and the woman who helps him find his voice. It is the story of suffering, fate, and the transformative power of love.

THIS IS A STAND-ALONE NOVEL. The first three books in the series need not be read to enjoy this book. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18

Hirdetés