Kozmikus_Tahó értékelése


>!
Kozmikus_Tahó
Szilágyi Cs. Tibor: Harakiri

Szilágyi Cs. Tibor: Harakiri Tanfolyam kezdőknek

Minden, csak nem értékelés
~
~
~
beszélgessünk a víz alatt

nem tudom, olvasod – e majd ezeket a sorokat az univerzumból kikacsintva rám, vagy már repülsz, csapódsz, újra eltöröd a szárnyaid, a jégkrémnek is odacseszett már a meleg, tudod, de küzdeni kell, mert érezzük, látjuk a hullák között az élet szikráját pattogni, az emberek még vihetik valamire, mert nincs annyi rothadás a földön, ami ezt képes lenne semmissé tenni, mert van kegyelem, hallani a színek zenéjét. Azért bukunk el, hogy felemeljük a szart, fel, hogy lássuk, hogy értsük, mert csak így jön le, így jön ki belőlünk, a bőrünkből, folyik ki – le, belülről kifelé, máskülönben a seherekib*szottzedé watching (a kora délutáni) lenne a csúcsok csúcsa, a megvilágosodás kapuja.
Te megtetted, felemelted, magadon hordtad, felvállaltad, hogy te leszel a megvakított, több sebből vérző csodaszarvas. Neked elhittem, hogy az emberek gyönyörűek. Azt is, hogy én az vagyok. Ezt még senki. Fájva dobbant. Élet-átömlesztés.
Köszönöm.


Szilágyi Cs. Tibor: Harakiri

Szilágyi Cs. Tibor: Harakiri

A Harakiri egy huszonéves srác szeretettel, iróniával, humorral teli fájdalmas vallomása. Élete filmjét látjuk leperegni előtte, mindennapjaink Budapestjének médiájával, művészetével, ismert figuráival és helyeivel. Elkísérhetjük tripes rohamai, szerelmi mámorai, véget nem érő kezelései és magányos órái, álmai és reményei váltakozó útján, hogy aztán elbúcsúzva tőle , mehessünk haza, saját féltve őrzött paráink közé. A könyv egy a droggal szemben alulmaradt ember fájdalmas kitárulkozása, aki a halál felé vezető úton vissza akarja kapni életét, sza-badságát. Szilágyi Cs. Tibor zenélt, írt, gondolkodott és álmodott. Sokoldalú tehetség volt, ennek minden örömével és nyomorával együtt. Élt 1973- tól 2003-ig.

Hirdetés