Delta értékelése


Delta>!
Maggie Stiefvater: The Raven King

Ez hihetetlen volt! Meglepődtem, dühbe gurultam, elvesztem (a fordulatok miatt már azt sem tudtam, hol vagyok. Persze jó értelemben. :)) és gyönyörködtem. A problémáim a következők: 1) Egy hónapon keresztül olvastam, a közepén egy óriási szünettel, ezért elfelejtettem, hogy mi volt az elején. :D 2) Túl rövid volt. 3) Vagy én nem fogtam fel, vagy tényleg nem tudjuk, hogy mi történt Mauráékkal Blue incidense óta. Magyarul is el fogom olvasni. :D 4) A vége szinte kitalálhatatlan. Megpróbáltam és nem sikerült. De nagyon nem. Az Írónő megoldása pedig nem tetszik Gansey-t illetően. Az a probléma ezzel a sorozattal, hogy összefolytak a könyvek. :D Az elejére lapoztam a 4.-nek és amit ott találtam, azt addig úgy gondoltam, hogy a Kék Liliomban van. Magyar mondat… Az időt a végére már nem lehetett követni! Noah utolsó fejezetében elvesztem. Az ismétlések az agyamra mentek: „ Depending on where you began the story, it was about… ” A mellékszálak is kissé idegesítőek voltak: Gansey-ékkel történik valami nagyon izgalmas, erre jön Piper, Laumonier, és Gray Man. Ezeken kívül nem lehet unatkozni a könyvön! Csak ajánlani tudom, bár kell hozzá némi angoltudás. ;)


Maggie Stiefvater: The Raven King

Maggie Stiefvater: The Raven King

The fourth and final installment in the spellbinding series from the irrepressible, #1 New York Times bestselling author Maggie Stiefvater.

All her life, Blue has been warned that she will cause her true love's death. She doesn't believe in true love and never thought this would be a problem, but as her life becomes caught up in the strange and sinister world of the Raven Boys, she's not so sure anymore.