victoria_m997 értékelése


>!
victoria_m997
Margaret Peterson Haddix: Az utolsó kulcs

„Nem az számít, hogy nyersz vagy veszítesz, hanem, hogy hogyan játszol”.

Az érzés amikor…
– az érettségi elveszi minden idődet az olvasástól.
– de a kötet annyira zseniális, hogy még így is túl kevés időt töltöttünk együtt, az utóbbi 2 napban meg már nem bírtam letenni.

Ez a sorozat egy zseniális mestermű. Hihetetlen mennyi izgalom lakozik 324 oldalban. És az is hihetetlen, mennyi embert megszerettem a könyvek által.
Az írónő stílusa kimondottan tetszett, remekül folytatta a történet szálait, és a könyvet is szenzációsan fejezte be. spoiler
Iszonyúan a szívemhez nőtt a sorozat, és nagyon fáj elengednem őket… Amyt, Dant, Nelliet, Jonaht, Alstairt, Saladint… Mindenkit. (Bár Isabel Kabrát és Cora Wizardot nem fogom megsiratni…)


Margaret Peterson Haddix: Az utolsó kulcs

Margaret Peterson Haddix: Az utolsó kulcs

A végállomás… A tizennégy éves Amy Cahillnek és öccsének, Dannek most már tényleg elege van. Nem csak a 39 kulcsot kell megtalálniuk, hanem egyesíteniük is kellene álnok családjukat – azokat az embereket, akiknek lelkén szüleik halála szárad. De Amy és Dan nem azért éltek túl annyi robbantást, és merényletet, hogy feladják. Van egy tervük, amivel a saját szájuk íze szerint fejezhetik be a kulcsvadászatot. Csak ne lenne az az utolsó, végzetes titok, amit a Madrigálok elfelejtettek elmondani nekik. Egy titok, ami nem csak Amy és Dan életébe, de az egész világba kerülhet…

Hirdetés