pveronika értékelése


pveronika>!
Leisa Rayven: Wicked Heart

Imádtam! A Wicked Heart, akárcsak a sorozat első két része, egy második esély története. azonban ha mondhatom, ez volt az eddigi legjobb rész a sorozatból.

A történet főszereplője Elissa Holt, az előző köteteben főszereplőként megismert Ethan Holt húga. Elissa az egyik legjobb színpad manager a szakmájában, azonban amikor kiderül, hogy a következő színdarabjának sztárja nem más lesz, mint a híres színész, Liam Quinn, már tudja, hogy ez lesz minden idők legnagyobb kihívása számára. Ugyanis bár senki sem tudja, Elissa és Liam közös múlttal rendelkeznek. Hat éve már, hogy Liam elment szerencsét próbálni Hollywoodba és elváltak útjaik. Azóta Liam híres filmsztár lett és… közben eljegyzett egy lányt, Angel-t, aki ráadásul a színdarab női főszerepét fogja játszani. Nos azt hiszem világos, hogy Elissa miért pánikol be mikor Liam ismét előcsalogatja az addig téli álmot alvó pillangókat a gyomrában. Mert bizony Elissa nagyon-nagyon nem akar az a nő lenni, aki szétrobbantja Hollywood álompárját, akiknek már külön becenevük is van, az 'Angeliam" :D , mert hát akinek már külön beceneve van, azoktól örök szerelem várható, nemde? :D

Tudjátok, hogy nem vagyok nagy rajongója a szerelmi háromszögeknek, de bízzatok bennem, hogy ez a könyv más, és talán meg is fog lepni a végén. Liam imádnivaló volt és Elissa-t is nagyon bírtam, habár talán annyira nem volt vicces, mint Cassie. Angel pedig hű a nevéhez, egy angyal, akit hiába a „másik nő”, mégsem lehet nem imádni. :)
Az írónő humora még mindig nagyon-nagyon jó, többször hangos nevetésben törtem ki a könyv hallgatása során, a munkatársaim mosolyogtak is, hogy már megint mit hallgatok. :))

Tetszett, hogy bár ez nem egy egyszerű kapcsolat története, mégsem volt annyira szélsőségesen viharos, mint Eathen és Cassie szerelme, ez inkább egy aranyos, humoros, olvadozós könyv volt és tényleg minden pillanatát élveztem, még akkor is, amikor fájt a szívem értük, vagy amikor már annyira frusztrált a dolgok alakulása, hogy legszívesebben csak megráztam volna szereplőket, és azt hiszem, hogy ez mindent elmond. :)
Felépítésében követte a sorozat első két kötetét, hiszen a múlt és a jelen váltakozása itt is jelen volt. (Habár, hogyha nagyon őszinte akarok lenni, ez hangoskönyvben néha összezavart, de azért egy idő után mindig feltűnt ha valami nem klappolt. :D)

A könyv különálló köteteként is olvasható, és őszintén ajánlom ezt a hihetetlenül addiktív, és magával ragadó történetet.


Leisa Rayven: Wicked Heart

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Leisa Rayven: Wicked Heart

Liam Quinn is one of the biggest movie stars in the world…and the only man Elissa Holt has ever truly loved.

After being out of her life for six years, he and his gorgeous fiancé are set to star in the new Broadway show Elissa is stage managing. The only trouble is, when late night rehearsals bring Elissa and Liam together, the line between what is and what could have been gets blurred. Now one moment of weakness is about to create a scandal that will echo around the world.

Elissa knows that falling for Liam again would be a tragedy in the making, but as any good romantic knows, love doesn’t always follow the script.