_Eriii P értékelése


>!
_Eriii P
Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Törni zúzni volna kedvem! Nem hiszem el, hogy hogyan lett vége. Azonnal akarom a folytatást. Az elsőt is nagyon szerettem, de ez, szóhoz sem jutok annyira jó volt. Végig izgultam az egész könyvet. Lassan haladt egy kicsit a történet, de az új hely, az új dolgok, annyi izgalmat tartogatnak, hogy eszedbe sem jut unatkozni, mert folyton aggódsz. Lia egy nagyon bátor és erős karakter. Egyszerűen nem találtam semmi kivetni valót benne. Rafe es Kaden-et is imádtam. Egy kicsit mérges vagyok az írónőre, miért kellett ez a szerelmi háromszög, miért? A szívem szakad meg Kadenért. Hogy én hogy gyűlölöm a függővéget…..Ajánlom nagyon.


Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Mary E. Pearson: Az árulás szíve

Egy hercegnő keresi a helyét az újjászületett világban.

A Venda barbár birodalmában foglyul esett Lia és Rafe számára alig van esély a menekülésre. Kaden, hogy megmentse Liát, akit korábban meg kellett volna ölnie, most azt állítja, hogy a hercegnő különleges adottságot birtokol – ez pedig felkelti a vendai komizár érdeklődését.

Semmi sem fekete vagy fehér többé. Rafe hazudott Liának, ám feláldozta a szabadságát, hogy megvédje. Kaden az életére tört, most mégis megmenti. A vendaiakról pedig, akiket Lia világéletében barbárnak hitt, kiderül, hogy távolról sem azok.

Liának meg kell küzdenie a neveltetésével, az adottságával és saját érzéseivel, miközben veszedelmes játékba fog az ellenséges főváros szívében… és döntései mindörökre megváltoztatják hazája, Morrighan és a saját sorsát.

Hirdetés