AniTiger MP értékelése


>!
AniTiger MP
Tara Sivec: Életek és édességek

Voltak nagyon vicces és rémesen szánalmas jelenetek is benne, és ez utóbbiak miatt tovább tartott elolvasnom, mint az első részt, de Claire és Carter egymáshoz csiszolódása, illetve az igazi kis, szerető családdá válásuk Gavin-nel szuper aranyos volt. Mély sajnálatomra Carter átment teljesen agyhalottba néha, egy két lábon járó komédia lett a pasi, amit nem szerettem, de George és azok a részek, amikor Cartert szívatja felhozták nálam a sztorit. Sajnos túl blőd lett az egész, elpoénkodták a komolyabb helyzeteket (és úgy általában az egész regényt). :/

Tetszettek a Dr. Seuss utalások, spoiler Drew-t és a párját nem nagyon tudom még mindig hova tenni… Ők nekem elképesztően furcsák.

http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2016/06/csokoladeim…


Tara Sivec: Életek és édességek

Tara Sivec: Életek és édességek

Carter, Claire és a banda visszatér, és készen állnak, hogy elkezdjék közös életüket. De vajon tényleg készen állnak?
Túl egy pokoli leánybúcsún, pornófüggőségen, zsemle-baseballon és egy elrontott lánykérésen, túl azon, hogy rájönnek, mindkettőjük családja csupa sültbolondból áll, Carter és Claire végül elkezdi megkérdőjelezni a köztük lévő kötelék erősségét.
Vajon a barátaik csak tovább rontják a helyzetet kellemetlen megjegyzéseikkel és kotnyeleskedésükkel, vagy meggyőzik a párt, hogy a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” néha tényleg kezdődhet sörponggal is?

Hirdetés