Lizz_ értékelése


>!
Lizz_
Lara Adrian: A vámpír csókja

Nem is tudom mit írhatnék erről a könyvről . Mikor belekezdtem azt hittem találtam egy jó kis vámpíros storyt , erre ezt kaptam . Nem viccelek , voltak olyan jelenetek ahol elgondolkoztam hogy ezt én miért olvasom erre a válasz : mert olvastatja magát + azért minden emberben van valamennyi természetes kíváncsiság ami a további olvasásra sarkalja . Azt hiszem bennem is ez történt .
De hogy valami jót is írjak róla : az alap cselekmény jó volt csak sérelmeztem , hogy eléggé hasonlított a fekete tőr testvériség sorozathoz , amit mellesleg imádok . A karakterek jó pofák , de szerintem többet is ki lehetett volna hozni belőlük . Alapjáraton 3* de kapott még egy felet jó indulatból . A sorozatot pedig folytatom , mivel mégis csak kíváncsi természettű vagyok meghintve egy kis mazochista hajlammal . :D

U.I. Nem vagyok egy angol zseni , de szerintem a magyar fordítással valami probléma van , mert eléggé gyengére sikeredett .

3 hozzászólás

Lara Adrian: A vámpír csókja

Lara Adrian: A vámpír csókja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.
Félig ember, félig démoni lények ők, akik több ezer éve velünk élnek.
A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő…
Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A Rend közbelép, de harcosainak lelkében sötét titkok rejlenek.
Lesznek, akik győzedelmeskednek, és lesznek, akik elbuknak, de minden harcosnak tudnia kell: ha a szerelem megkísérti, csakis egy kiszámíthatatlan és kegyetlen nő képében teszi, és ez még a legkeményebb harcost is térdre kényszeríti.

Gabrielle egy bárban pillantja meg a sötét hajú, érzéki férfit. Beleborzong a nézésébe, azonnal megkívánja. Pár pillanat múlva azonban egy véres gyilkosság szemtanúja lesz, és túl későn eszmél rá, hogy démoni játszmába keveredett egy vámpírfejedelem oldalán…

Hirdetés