pveronika értékelése


pveronika>!
Kristen Callihan: Idol (angol)

Az idő során elég sok rocksztáros könyv akadt már a kezembe (csak idén ez volt a negyedik), de komolyan mondom, hogy az volt az egyik legjobb! (Jó, azért Gus még mindig vezeti a listát. ;) Humoros volt, vicces volt, és nem volt benne túl sok felesleges dráma (vagy pont elviselhető mennyiségű volt. :)).

Liberty Bell (most komolyan, ez a név… :DD ) magányosan éli a napjait elszigetelve a világtól. Egyedül él egy farmon, kertészkedik, gitározgat, könyvborítókat tervez, és nem törődik a külvilággal… egészen addig, amíg egy ittas, enyhén szólva megkérdőjelezhető állapotában lévő motoros, szó szerint be nem ront az életébe, áttörve a kerítésén és elterülve a gondosan rendben tartott gyepjén. Nos, Liberty bár minden tőle telhetőt megtesz, hogy ajtót mutasson a férfinak, végül mégis megesik rajta a szíve, és gondját viseli. Ám akkor még nem is sejti, hogy a betolakodó nemcsak hogy az új szomszédja, de nem más, mint a híres Killian James, a világhírű Kill John együttes frontembere, és bizony nem csak a kertje nyugalmát fogja a feje tetejére állítani, de Liberty életét is.

A karakterek tetszettek, ahogy a Kill John együttes tagjai is, bár őszintén szólva Jax-et nem sikerült igazán megkedvelnem. Nagyon tetszett, ahogy az egész kötetet átszőtte a zene, és ahogy Libby és Killian között ezáltal egy nagyon szép kötelék alakulhatott ki. A történet nagyon jól építkezett, és szép volt, ahogy mindkét szereplő segített a másiknak megtalálni az útját. De mégis, ami a legjobban tetszett a történetben az az, hogy a humor, a vicces szócsaták és a jól eltalált karakterek mellett ennek a történetnek volt mondanivalója is. Azt hiszem ez a könyv azt mutatja meg, hogy nem létezik lehetetlen, hogy küzdenünk kell, hogy beteljesítsük az álmainkat, és hogy az összetört darabkákból nem kell, hogy hajthatatlanul a régit akarjuk visszaállítani, olyankor a töredékekből valami újat, valami jobbat, valami erősebbet is lehet alkotni.

35 hozzászólás

Kristen Callihan: Idol (angol)

Kristen Callihan: Idol (angol)

Libby

I found Killian drunk and sprawled out on my lawn like some lost prince. With the face of a god and the arrogance to match, the pest won’t leave. Sexy, charming, and just a little bit dirty, he’s slowly wearing me down, making me crave more.

He could be mine if I dare to claim him. Problem is, the world thinks he’s theirs. How do you keep an idol when everyone is intent on taking him away?

Killian

As lead singer for the biggest rock band in the world, I lived a life of dreams. It all fell apart with one fateful decision. Now everything is in shambles.

Until Liberty. She’s grouchy, a recluse—and kind of cute. Scratch that. When I get my hands on her, she is scorching hot and more addictive than all the fans who’ve screamed my name.

The world is clamoring for me to get back on stage, but I’m not willing to leave her. I’ve got to find away to coax the hermit from her shell and keep her with me. Because, with Libby, everything has changed. Everything.

Hirdetés