Barbara81 értékelése


>!
Barbara81
Éjszakai sikolyok

1. Bram Stoker – A bíró háza: Félelmetes és kegyetlen. A Drakula írója nem okozott csalódást.
2. Robert Bloch – A Poe-gyűjtő: szintén jó kis novella, különösen a végén lévő fordulat tetszett.
3. Ray Bradbury – A tömeg: Rövid és elgondolkodtató írás.
4. Peter Straub – A kísértetfalu: A torok c. regény egy részlete, amiről azt gondolták a szerkesztők, novellának is elmegy. Hát nem. Érthetetlen célozgatásokkal van tele a regény többi részére. Kár volt beletenni.
5. Clive Barker – Egy halotti lepel vallomásai: Talán a legjobb történet az egész kötetben. Durva, horrorisztikus és fantáziadús. Ajánlom.
6. David Morrell – Mindig hallani fogom: Befejezetlennek érzem. Izgalmasnak indult és vártam valami katartikus befejezést, erre nem kaptam semmit.
7. Fritz Leiber – A füstkísértet: hát elég fura történet volt, furcsa megoldással a végén…


Éjszakai sikolyok

Éjszakai sikolyok

Soha ezelőtt nem gyűlt még össze ily sok nagymestere a horror műfajának, soha korábban nem bűvölték el ennyire képzeletük ellenállhatatlan, rettentő világaival a gyanútlan olvasót.
Kötetünk a valaha írt legkitűnőbb és legborzongatóbb kísértettörténetek javából válogat: elárult szerelmek, megbosszult gyilkosságok kavarognak benne, harcok alvilági démonokkal avagy magával a Sátánnal.
Ne is próbáljon varázsuk ellen küzdeni! Inkább helyezze magát kényelembe, üsse fel a könyvet, és készüljön élete legizgalmasabb éjszakájára.

Hirdetés