BoneB  értékelése


>!
BoneB 
Csernus Imre: A kiút

Majdnem elkezdetem írni, hogy az Y generáció ilyen meg olyan és én a nagy öreg nem is értem néha őket, olyan kis rinyálósak. Erre a könyv végén vannak ilyen szösszenetek: „30 éves nő (Y)” Ekkor jöttem rá, hogy én is Y vagyok, nem X. Melyik év a választóvonal? Honnan számít valaki Y-nak, X-nek? Mondjuk nem is ez a lényeg, csak kíváncsi vagyok.
Elgondolkodtató könyv, örülök, hogy elolvastam. Vannak dolgok, amiket lehet nekem is meg kellene csinálnom levélírásos rész. Úgy érzem, hogy ezeket amiket a doki leírt mind tudom, de itt a lényeg nem ezen van, mert a legtöbb ember tudja, hogy ez vagy az nem jó. A lényeg, hogy változtatunk-e rajta, teszünk-e ellene bármit is. Hát nem mondom, hogy néha nem dugom homokba a fejem, de úgy érzem az elmúlt másfél évben igen csak próbálok kijönni onnan.

1 hozzászólás

Csernus Imre: A kiút

Csernus Imre: A kiút

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.

Hirdetés