Ms_thebetty értékelése


>!
Ms_thebetty
J. R. Ward: Végre szeretők

Oké, most én leszek a szemét pi..a, de ez a könyv összességét tekintve szerintem a legrosszabb az összes közül. A-a. Nem. Pardonnez moi, de nekem egyáltalán nem. C'est la vie!

Szóval, mondom mi tetszett:
1) A Qhuinn-Layla vonal. Tök cukik együtt :)
2) Assail szála. Még nem nagyon tudom hova tenni de jó volt ;)
3) Jelenetek, melyekben valamelyik, bármelyik testvér szerepelt.
4) Jelenetek, ahol volt ♥PHURY!♥ A vigyort nem tudtam levakarni a képemről olyankor :)♥
5) A Prológus fashion rovata :D ♥

És ami nem tetszett:
1) Trez és iAm szála. Tök semlegesek. Nem tudom hova tenni őket.
3) Xcor vonala. Jesszus! Brrr!
2) Qhuinn-Blay együtt. A falra mászok tőlük. Ennyit kínlódni, b…ni egymás agyát! Hihetetlen! És bocsi mindenkitől, aki szereti őket, de nekem együtt ez a két jómadár sok. Külön-külön tök jól elvoltunk. ;)

18 hozzászólás

J. R. Ward: Végre szeretők

J. R. Ward: Végre szeretők

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

Hirdetés