Szami81 értékelése


Szami81>!
Raine Miller: Meztelenül

2,5* mert jofej vagyok se.

Az erotikus regeny osszetevoi:
– 1 darab naiv restaurator / modell kislany barnás-szürkés-kékeszöld (wtf???) szemmel „Nem voltam biztos benne, hogy nem izgatott fel.” – Olyan bizonytalan vagyok. Vagy megse?
Es aki mindentol majdnem/tenyleg elsirja magat „Megláttam meztelen mellkasát, és majdnem elbőgtem magam.” mert az olyan roppant sirnivalo??

– 1 darab vicceskedo meleg barat „Hogy érzed magad tőle, Brynne, drágám? Hogy egy gazdag ürge a földöntúli szépséged látványától nekiáll a p*csét rángatni?” – Ha. Ha. Ha.

– 1 darab szuperdogos, ramenos pasi, akinek nem csak az oltonye, de nem am, hanem meg az alsogatyaja is selyembol van, es aki egybol d*gni, birtokolni, iranyitani akar.

„Még támolyogtam az orgazmustól, úgyhogy csak tátogtam, míg megb*szott.” – na, ezt most probaljatok meg elkepzelni! Megvan? Szexi? :D :D

De ami legjobban lelombozott, hogy spoiler utan szerelmesek… Ami amugy nem nagyon jon at, mert hoseink csak b*sznak, dugnak, nyarsalnak, irodaban, kocsma folyosojan stb. Szoval minden nagyon romantikus.

A kemia hianyzik.
A normalis megfogalmazas hianyzik. Nagyon szlenges, kozonseges.
Az ertelem hianyzik. (Egy idegen pasi megveszi az aktkepedet a galeriaban, majd radkattanva felajanlja ejszaka, hogy hazavisz. Jajj, nem, lehet, hogy sorozatgyilkos! De a pasas szepen bemutatkozik. Es onnantol mar nem idegen. Es akkor siman beszallsz az autojaba. Fuck logic..)

Nem is tudom, mit mondjak. Meg emesztenem kell. :/
Azert a vegere mondok valami pozitivat is.
Szep a borito.

2 hozzászólás

Raine Miller: Meztelenül

Raine Miller: Meztelenül

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Hirdetés