April_Faye IP értékelése


April_Faye IP>!
Maggie Stiefvater: The Raven King

Az ilyen történetek miatt jó olvasni. Igazi ötcsillagos sorozat. Lehet, hogy nem tökéletes, de az első szótól az utolsóig beszél az emberhez. Régen láttam ennyire átgondolt történetet. Igazából bírtam volna még vagy száz oldalon át, de valószínűleg csak azért érzem kapkodósnak a végét, mert nem akartam, hogy vége legyen. És sírtam, és nevettem, és annyira jó volt. Imádom Ganseyt, de azt hiszem, mindenki találni fog legalább egy olyan karaktert, akivel könnyen tud azonosulni, mert annyira sokszinűek, ugyanakkor olyan jól kirajzoltak mind! És hisztizni fogok, ha ebből nem csinálnak filmet vagy sorozatot, bár egyelőre még nem tudom, azt a hangulatot, ami belengi a sztorit, hogyan lehetne megragadni egyszerű képekkel. Maggie Stiefvater egy mágus és kész.


Maggie Stiefvater: The Raven King

Maggie Stiefvater: The Raven King

The fourth and final installment in the spellbinding series from the irrepressible, #1 New York Times bestselling author Maggie Stiefvater.

All her life, Blue has been warned that she will cause her true love's death. She doesn't believe in true love and never thought this would be a problem, but as her life becomes caught up in the strange and sinister world of the Raven Boys, she's not so sure anymore.

Hirdetés