Niki_ értékelése


>!
Niki_
Jessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka

FÉLBEHAGYVA

Az Ella és Micha titkával nincs különösebb problémám, egyszerűen csak olyan lassan csúszott, hogy végül kb. a 120. oldal környékén megrekedtem. Egyszerűen nem tudott megfogni, magába szippantani, nem fogott el a vágy, hogy folytassam a történetet, olvasni akarjam.
Egyszerűen csak félretettem (március 20-a óta őrlődtem vele április végéig ami több, mint egy hónap volt, sikertelenül), elolvastam jó pár könyvet közben, majd mikor újra kézbe vettem hátha minden más lesz-, … ugyanúgy keserűen csuktam be.
Egyszerűen nem ment. Nem rossz, de nekem uncsi, olyan semmilyen. Úgyhogy ezt is félbehagytam és kétlem, hogy valaha próbálkoznék vele újra. :o(


Jessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka

Jessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha – Ella és Micha titka

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Ella fékezhetetlen, heves természetével tűnt ki, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De azután mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Márpedig fél, hogy otthon újból a felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett, kivált, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexis, dörzsölt, magabiztos, és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elveszített.