Emmus értékelése


>!
Emmus
Gretchen Rubin: Boldogságterv

Gretchen Rubin: Boldogságterv Egy év története, amikor megpróbáltam reggelenként énekelni, rendet tartani a szekrényben, okosan vitatkozni, Arisztotelészt olvasni, és általában véve többet bolondozni

Először is nagyon sok időt vett igénybe az olvasás, ez azért volt mert egyáltalán nem jó könyv.
A borítója nagyon jóra sikeredett, nagyon tetszik, eladható.
Maga a tartalom, katasztrofális, ez nem segítő könyv.
Egy jó körülmények között élő nő napló szerű írásából született történet.
Ettől nem hiszem, hogy valaki boldogabb esetleg boldog lesz. Teljesen a pénztárcára fókuszál, az egész úgy vagy megírva, megfogalmazva, hogy jól eladható legyen. A baj csak az, hogy engem is behúzott a csőbe, de remélem legalább azt megtanultam, hogy legközelebbi könyvvásárláskor jobban odafigyelek.

3 hozzászólás

Gretchen Rubin: Boldogságterv

Gretchen Rubin: Boldogságterv

Egy esős délutánon Gretchen Rubin a föld legprózaibb helyén, egy belvárosi buszon megvilágosodik. Rádöbben, hogy vánszorog a nap, de rohannak az évek, múlik az idő, ő pedig nem koncentrál eléggé azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak. Ott, abban a szent pillanatban eldönti, hogy rászán egy évet a boldogságára. A Boldogságterv ennek az egy évnek a friss, lenyűgöző nyomon kísérése, humoros, bölcs krónikája. Annak a tizenkét hónapnak a kalandjait meséli el, amikor Rubin az ókori bölcsek, a modern tudomány, valamint a popkultúra tanácsait alkalmazva a boldogságot kereste.

A tanulságos, mégis szórakoztató, gondolatébresztő, de lenyűgözően olvasmányos könyv nyomán mindannyian kedvet kapunk életünk megváltoztatásához. Azonnal hozzá akarunk látni, hogy kis lépésekkel nagy változást vigyünk véghez.

„Ez a könyv már az ötödik oldalnál boldoggá tett. És minél tovább olvastam, annál boldogabb lettem. Csupa nagyszerű ötlet, életem minden területén változást hozott a szerelemtől a pénzig, a munkától a játékig, az írástól a diétás kóláig.” – A. J. Jacobs

Hirdetés