Csilla_Herczeg értékelése


>!
Csilla_Herczeg
Elizabeth Adler: Vidéki menedék

Nem egy nagy sztori, de a rövid fejezetek segítettek fenntartani az érdeklődést, végülis kíváncsi lettem a főszereplők sorsára. Tudomásul kell venni, hogy ha valaki krimire vágyik, akkor mondjuk olvasson Agatha Christie-t. Volt már erősebb könyve is, de azt kaptam, amit vártam Elizabeth Adler-től. Egy könnyed könyvet, és most erre volt szükségem.
Cassandra volt számomra az üde színfoltja ennek a könyvnek.
Ami zavart, az az, hogy a vége felé egyre több elgépelés szerepelt a könyveben, ez nyilván nem az írónő hibája, inkább csak az (egykori) Ulpius szégyene.

1 hozzászólás

Elizabeth Adler: Vidéki menedék

Elizabeth Adler: Vidéki menedék

A tizenöt éves Issy és egyedülálló édesanyja, Caroline Evans próbálnak rátalálni saját és közös útjukra. Amikor úgy dönt, hogy hátrahagyja szingapúri életüket (és jómódú férjét, Jamest, aki jó néhány éve szeretőt tart), Caroline teljesen más világba csöppen. Egy angol vidéki kisvárosba költözik Issyvel, ahol szerény sikereket ér el catering cégével. Issy imádja apját, és magában anyját vádolja a történtekért. Amikor Caroline álma, egy régi csűr felújítása és étteremmé alakítása végre valóra válik, és a dolgok kezdenének jó irányba fordulni, James különös eltűnése és egy pénzügyi botrány forgatja fel immár békésnek hitt életüket. Az áhított nyugalom érdekében Caroline-nak és Issynek egy gyilkossági ügyet is meg kell oldania.

Hirdetés