WildDuck értékelése


>!
WildDuck
Christopher Sethfield: Túlélők háborúja

A vége nagyon pörgős volt és sejtettem, hogy a folytatásában ugyanez a történet folytatódik. Kezdtem szomorú lenni, hogy nem tudom meg a történet végét, amikor csöngetett a futár és megjött a könyvrendelésem, ami tartalmazta a folytatást, így nyugodtam folytathattam a történetet. Pont jól jött ki, és nagyon örültem annak, hogy nem kellett heteket várnom a folytatásra. Ezt persze a futárszolgálatnak is köszönhettem, mert a szokásos 1-2 hónap helyett 2 hét alatt kézhez kaptam a könyveket. :D


Christopher Sethfield: Túlélők háborúja

Christopher Sethfield: Túlélők háborúja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A háború egy pillanatra sem szünetel. Seiffer, Fountes és Vadászok Vadásza váratlan felkérést kap egy Snake nevű nőtől. Küldetésük célja meglehetősen bizarr egy gépek elleni háborúban: egy másik gerillabázist kell kifüstölniük, állítólagos árulókat elpusztítani. Azonban Snake szaván kívül semmi nem bizonyítja, hogy valóban árulókkal állnak szemben, s ez komoly dilemmát okoz a három férfinak.
Vajon hol az a határ, amit nem szabad átlépniük ebben az átkozott háborúban? Hajtsák végre a parancsot vagy hallgassanak megérzéseikre? Hogyan lehet leleplezni az árulókat, vagy megbizonyosodni arról, hogy csupán egy átkozottul ravasz öszeesküvésről van szó?
A probléma adott… a megoldás nehéz.

Hirdetés