zuna19  értékelése


>!
zuna19
Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Nem is tudom hol kezdjem. Tudtam én mikor a kezembe vettem, hogy csak jó lehet ez a könyv, de bele se gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog. Sarah Addison Allen második könyve ez amit már olvasok és nem jutok szóhoz. Letaglózott. De olyan szinten, hogy nem igaz. Szövevényes cselekményszála egy cseppet sem hagyott unatkozni. Azt se tudom hol áll a fejem. Pörögnek a gondolatok ide-oda még most is.
Álmomban sem gondoltam, hogy meg fogja egyáltalán A barackfa titkát közelíteni, hiszen az is szó szerint mesés volt, de ez ugyanúgy nagyszerű mű. Cseppet sem rosszabb. Kellemes csalódás volt számomra. Magával ragadó történet. Nem sok könyvre szoktam ezt a szót használni de ez valami CSODÁLATOS!!!
A karakterek és a történet is megérdemli az öt csillagot.
(százat is adnék, ha lehetne *.*)
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

8 hozzászólás

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

A huszonhét éves Josey Cirrini három dologban biztos: hogy észak-karolinai szülővárosában a tél a kedvenc évszaka, hogy ő egy igazi déli szépség igencsak szánalmasra sikerült utódja, és hogy az édességet legjobb, ha szekrénye rejtekében fogyasztja el.
Josey élete hosszú éveken át eseménytelenül zajlik anyja házában. Vigaszt egyedül az édességekből és romantikus regényekből felhalmozott hatalmas készlet jelent számára, ezek közé menekül minden este…
Egészen addig, amíg egy napon rá nem döbben, hogy a szekrényét elfoglalták. Nem más rejtőzött el benne, mint a helyi pincérnő, Della Lee Baker, a goromba, de érző szívű nő, aki egyharmad részt maga a végzet – de kétharmad részt egy tündéri keresztanya…

Egy szerencsétlen, és hibákkal teli életből menekülve Della Lee úgy dönt, Josey titkos szekrénye a legbiztonságosabb hely számára. Cserébe megváltoztatja Josey életét – mert az bizony egyértelmű, hogy ez a szekrény nem egy boldog nő tulajdona. Della Lee nyers szeretetének hatására Josey hamar lemond a pekándió tekercsről és a karamelláról, felfedezi olykor nagyon is heves női ösztöneit, és hamarosan rádöbben, hogy az élet sokkal több lehetőséget rejt, mint gondolta.

Hirdetés