DarknessAngel értékelése


>!
DarknessAngel
Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Imádom a borítót, annyira gyönyörű! *-*
De szerencsére nemcsak a külső szemet gyönyörködtető, hanem a könyv belseje is egy igazi kincset takar. Régebben talán ódzkodtam volna az űrös témától, de mostanra már eléggé megszerettem ahhoz, hogy bátran nekikezdjek a könyvnek.
A történet még az Icarus fedélzetén kezdődik, ahol fölbukkan egy-egy mellékszereplő, viszont később már csak Lilac és Tarver szórakoztatnak minket.
Annyira imádtam minden egyes részt, csak úgy faltam a lapokat. Egy percnyi unalom se volt benne, mindig történt valami érdekes, mindig volt min izgulni.
Lilac és Tarver kapcsolatát és imádtam végigkövetni. A veszekedéseik mindig üdítőek voltak :D ,az érzelmesebb részek pedig igen édesek. :)
A könyvnek olyan Méreghercegnő, és Kötelék hatása volt, egy kis űrrel megspékelve. És mivel én mind a két könyvet imádtam, ezért nem is kérdés, hogy ez is mennyire levett a lábamról.

6 hozzászólás

Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Amie Kaufman – Meagan Spooner: These Broken Stars – Lehullott csillagok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A bizakodásról és túlélésről szóló, időtlen szerelmi történet. Éld át a reményt!

Az Icarus fedélzetén ez az éjszaka is olyan, mint a többi. De hirtelen katasztrófa történik: valami kirántja a hiperűrből a hatalmas luxusűrhajót, és az a legközelebbi bolygóra zuhan. Csak Lilac LaRoux és Tarver Merendsen éli túl a katasztrófát, és úgy tűnik, hogy rajtuk kívül senki más nincs a bolygón.

Lilac az univerzum leggazdagabb emberének lánya, Tarver viszont a nincstelenségből indult. Fiatal kora ellenére már kitüntetett háborús hős, aki régen megtanulta, hogy a Lilac-féle lányok csak bajt hoznak ez ember fejére. De mivel csak egymásra számíthatnak, muszáj együttműködniük, hogy átjussanak a kísérteties vidéken, melyen túl talán segítséget remélhetnek.

És egyszer csak a körülmények dacára Lilac és Tarver ráébred, hogy furcsamód mégis volt valami haszna annak a tragédiának, ami egymáshoz sodorta őket. Mivel a hétköznapi életükben nem lehet közös jövőjük, azon kezdenek el töprengeni, hogy vajon nem lenne-e jobb örökre a bolygón maradni?
Minden megváltozik, amikor rájönnek, hogy mi a titka a lépteiket kísérő, hátborzongató suttogásnak. Lilac és Tarver talán elhagyhatja ezt a bolygót, de azt biztos, hogy már nem lesznek ugyanazok, akik korábban voltak.

„Egyszerűen csodálatos! Erre a sci-fire vártam!” – Beth Revis, a Túl a végtelenen bestsellerszerzője

„Fantasztikus!Akció, romantika, fordulatok – ebben a könyvben minden megvan.” – Beth, goodreads

Hirdetés