monalisa értékelése


>!
monalisa
Richard Castle: Frozen Heat – Dermesztő hőség

Az előző, a harmadik Castle könyvet valamivel jobban kedveltem ennél. Nem tudom, mi lehet az oka, talán ott a bűntényt érdekesebbnek találtam. Más magyarázatot nem tudok rá, mivel a karakterek továbbra is a nagyszerűen bevált recept alapján élnek, imádom a könyv humorát is – ami nagyon hasonló a sorozatéhoz. Szóval, várom a következő részt, sose legyen ennél „rosszabb”! ;)


Richard Castle: Frozen Heat – Dermesztő hőség

Richard Castle: Frozen Heat – Dermesztő hőség

A New York-i rendőrség gyilkossági nyomozója, Nikki Heat egy azonosítatlan, halálra késelt nőt talál legújabb gyilkossági helyszínén, akit egy bőröndbe tuszkolva hagytak Manhattan utcáin. Nikki teljesen megdöbben, mikor rájön, hogy ez a gyilkosság saját édesanyja megoldatlan halálához köthető. Oldalán szerelmével és partnerével, a menő újságíró Jameson Rookal, Heat mindent megtesz, hogy megoldja a bőröndbe rejtett holttest ügyét, miközben anyja rejtélyes múltjával is szembe kell néznie.

Miközben folyamatos veszéllyel néz szembe, ahogy valaki az ő életére is tör, Nikki fájdalmas családi titkokra derít fényt, felfedi anyja titkos életét, és saját múltját is újra kell értékelnie. Küldetése Manhattan sikátoraiból Párizs sugárútjaira vezérli Nikkit és Rookot, hogy elkapjanak egy könyörtelen gyilkost. De vajon most, hogy édesanyja esete váratlanul is előtérbe került, képes lesz-e Nikki megoldani azt a sötét rejtélyt, ami már egy évtizede kísérti?

Hirdetés