tataijucc P értékelése


>!
tataijucc P
Carina Bartsch: Türkizzöld tél

Hajjajj, egy év elteltével nem nagyon gondoltam, hogy valaha is újraolvasom ezt a sorozatot. És édes Istenem, olyan nagyon jól esett! Pedig semmi különös nincs benne: van egy fiú, és persze egy lány, meg ifjonti szerelem, sok-sok félreértés, évekkel későbbi találkozás, aktuális bonyodalmak, hiszen a fiú nem érti a lányt, és persze a leány sem érti a fiút, és természetesen mind a ketten egymást szeretnék, de az még sem megy olyan egyszerűen, mert miért is menne, akkor nem lenne ifjonc regény.


Carina Bartsch: Türkizzöld tél

Carina Bartsch: Türkizzöld tél

A helyes, vonzó, de egy csöppnyit arrogáns Elyas Emely idegeire megy. Halloweenkor meg mintha nem is lenne beszámítható. Emelynek nem hagy nyugtot a kérdés, hogy a fiú vajon miért lett hirtelen ilyen távolságtartó, és az egyre csak halogatott találkozó Lucával szintén rossz előérzetet kelt benne. Fellebben a türkizzöld szemű fiút körüllengő titok fátyla is, ám a valóság még rémisztőbb lehet, mint ahogyan azt Emely gondolná. Milyen mélyek valójában a múlt szakadékai? Emelynek pedig be kell látnia, hogy talán tévedett a fiú és a saját érzéseivel kapcsolatban. Az első nagy szerelem örökre összeköti őket, nem tudnak egymástól szabadulni: a szív és az ész harca örökös. Vajon melyik fog végül felülkerekedni? S mi lesz, ha a döntése áraként soha többé nem látja azokat a gyönyörű, türkizzöld szemeket?

Hihetetlen a könyv humora. Sokszor a hasamat fogva kacagtam. Emely és Elyas szócsatáit egyszerűen nem lehet nevetés nélkül végigolvasni.
Kadis Bücherwelt

Nagyon tetszett az első rész is, de ezt egyenesen imádtam. Ez tele van mély érzelmekkel, és olyan jól meg van írva, hogy mindent átéreztem, amit Emely. A friss szerelmes-érzést, a bánatot. Én is vele együtt szenvedtem vagy örültem.
Barnes and Noble

Elyas nagyon sokat változott, és egy kedves, aranyos srác lett, akibe éppen úgy belezúgtam, mint a többi könyves álompasiba.
Amazon

Elmondani se tudom, hogy mennyire tetszett, teljesen a hatása alá kerültem. Ami ezt fokozza: Emely szarkazmusa.
Goodreads

Ez egy valóságos szerelem története. És attól olyan megkapó és lenyűgöző, hogy ez akár veled is megtörténhet.
Heartbooks

Hirdetés