Sünike értékelése


>!
Sünike
Lulu Taylor: Titokzatos szerencse

Örülök, hogy nem befolyásolt a Moly-on lévő 77% és a lehúzó kritikák. Nekem nagyon-nagyon bejött ez a könyv. Szimpatikusak voltak a szereplők, nem volt benne túl sok leíró részlet, nem volt teleszúrva bő lére eresztett szex-jelenetekkel. Ennek ellenére mindig történt valami érdekes. Remélem, hogy az írónő többi könyve is előbb-utóbb megjelenik magyarul.


Lulu Taylor: Titokzatos szerencse

Lulu Taylor: Titokzatos szerencse

Két lány, két sors, egy a végzetük.

Daisy Dangerfield egy dúsgazdag család szemefénye. Édesapjának nemzetközi szállodalánca van, és a lány megszokta a felső tízezer fényűzését, az elegáns bálokat, a csillogó gyémántokat, a luxusautókat.

Chanelle Hughes csak a nélkülözést ismeri. Lerobbant, külvárosi nyomortanyán született, és alkoholista anyja sosem törődött vele. Még gyerekként elhatározta, bármit megtesz, hogy kitörjön a szegénységből.

A két lány élete hirtelen fordulatot vesz. A gazdag Dangerfield családban kiderül egy titok, és Daisyt kitagadják. Ettől kezdve csak az a cél vezérli, hogy bebizonyítsa, önállóan is képes elérni az apjához hasonló sikereket. Közben a szegénységben született Chanelle táncosnői karrierje magasan szárnyal, és bejut a gazdagok körébe. Amikor Daisy és Chanelle útjai keresztezik egymást, rájönnek, jóval több a közös vonás bennük, mint gondolták volna.

Lulu Taylor angol írónő Oxfordban tanult irodalmat. Könyveiben fordulatosan és profin keveri a romantikát, a szerelmet, a szexet, az intrikát és a pénz világát olyan témákat, amelyek egy igazán szórakoztató regényhez kellenek.

Hirdetés