Ferger_Jolcsi P értékelése


>!
Ferger_Jolcsi P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Kicsit félve álltam neki ennek a könyvnek, mert sok embertől hallottam, hogy nekik nem hozta az előző részekben megszokott színvonalt. De nekem mégis tetszett.
Pont azt adta számomra, amit vártam tőle. Nagyon jó volt végre Book életének alakulásáról olvasni. Elég sokat szenvedett a múltban, aztán a jelenben is, de mégis kitartott. Nekem ő a kedvenc szereplőm. Annyira bírom a poénjait és a „mindenkit védelmező” énjét. Örülök neki, hogy ő is célba ért.
Ami Tess-szel történt, az egyszerűen borzalmas, s az a legszörnyűbb az egészben, hogy sajnos a valóságban is előfordulnak ilyen esetek…. :(
Egy dolgot bántam a könyvben. Szerintem nagyon jó rendőrök voltak Sethtel és sajnáltam, hogy nem mentek vissza, hisz jól végezték a munkájukat. De persze megértem, hogy a múltbéli démonok és az a sok szörnyűség, amivel a munkájuk során tapasztaltak, kikészítette őket…


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés