Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Claire Contreras: Üvegszív

Először nem akartam megadni az öt csillagot, mert időnként felbosszantott egy-két szereplő, de összességében megérdemli. Azt gondolná az ember, hogy ezek a történetek már nem tudnak újat mondani, mert a legjobb barátom húgával nem kezdek téma már lerágott csont. Oliver ennél azért összetettebb személyiség és az írónő is csavarintott egy kicsit a sztorin. Maga a fiú egy nagyon aranyos és szexis srác, Elle érzései teljesen érthetőek. És az is , hogy képtelen haragudni rá. Az élvezeti értékhez meg sokat tett az írásmód. Nagyon szépen vannak megfogalmazva a gondolatok, még a szerelmes jelenetek sem vulgárisak vagy durvák. A fordító is rendesen odatette magát, mert teljesen átjönnek az érzések. Nálam idáig a WOW kiadó még nem fogott mellé sem a könyvválasztással, sem a fordítóival.
Romantika kedvelőinek abszolút ajánlom mert spoiler.
(A múltban játszódó egy-két jelenete ellenére sem főiskolás sztori, a szereplői mind felnőttek.)

11 hozzászólás

Claire Contreras: Üvegszív

Claire Contreras: Üvegszív

Még hányszor fogja összetörni a szívem? Még hányszor kell újra megragasztanom?
A bátyám legjobb barátja. Együtt nőttünk fel.

Fiatal lányként ő tanította meg, milyen, ha megérintenek és úgy istenigazából megcsókolnak. Később azt is ő mutatta meg, mennyire fáj, ha elveszítünk valakit, aki közel áll hozzánk. Csak arra nem készített fel, hogyan birkózzak meg a kínnal, miután összetörte a szívem.
És most újra eljött értem, úgy néz rám, mintha fel akarna falni. Szinte minden ellenünk szól, és csak egy dolog mellettünk. A szerelem.

Felkavar. Elringat. Megtanít harcolni az érzésért, amiért érdemes.