perpetua P értékelése


>!
perpetua P
Borsa Brown: Az Arab szeretője

Mindig félő ugyanazt a történetet más szemszögből olvasni, nem mindig sikerült újat alkotni, bár itt kevésbé tartottam az eredménytől, hiszen sok időt töltöttek külön főszereplőink, így bőven volt mesélni valója Csillának is. :)
A stílust már az első résznél is dicsértem, az szerencsére semmit nem változott. A végén lévő csattanó most nem ért meglepetésként, ennek hiányában sok új fordulatra ne számítsatok, de mégis éleztem ezt a részt is. Tudtuk, hogy Csilla családi háttere, enyhén szólva is kifogásolható, nincs könnyű dolga az életben. Nehéz és könnyű is volt egyszerre azonosulni vele, ahogy a testvéréért küzd, mert nem tudom, hogy képes ennyi új esélyt adni, de közben érzem azt is, hogy valószínűleg én is így viselkednék a testvéremmel. Az anyukája helyzete pedig nagyon szépen, érzékletesen volt leírva. Azok a részek nagyon megérintettek. :'(
Az új házba költözésről hiányoltam picit több vagy hosszabb fejezetet, mert a könyv elejéhez képest ez kevésbé volt részletes. Bár azokat Gamal szemén keresztül is jól láttuk, de akkor is ott volt egy kis hiányérzetem. De most sincs egyéb kifogásolni valóm, ez is egy nagyon jó könyv lett. :)


Borsa Brown: Az Arab szeretője

Borsa Brown: Az Arab szeretője

Érzelmes és sokkoló.

Történet egy nem mindennapi szerelemről egy szaúdi herceg és egy magyar nő között.

Csillának nincs egyszerű élete. Egyetemista, de az élet száz felől osztogatja neki a pofonokat. Alkoholista édesapja, és rákos édesanyja mellett azzal is szembe kell néznie, miként változik az öccse a drog hatására egy egészen más emberré. Egy tolmácsmunka alkalmával összehozza a sors egy szaúdi férfivel, aki felforgatja az életét.

Az Arab szeretője című regény Az Arab párhuzamaként a másik oldalról, a nő szemszögéből mutatja be egy szerelem kibontakozását, egy különleges kapcsolatot a két különböző kultúrából érkező ember között, egy fiatal lány felnőtté válásának történetét.

Borsa Brown egyedi, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai nem véletlenül váltak az olvasók kedvenceivé. A két regény szépen egészíti ki egymást, egészen más érzéseket adva át az olvasónak, miközben egymástól függetlenül, külön-külön is megállják a helyüket.

Ha még nem olvastad Az Arab című regényt, ezek után biztos kedvet kapsz hozzá.

Hirdetés