Zoe27 értékelése


Zoe27>!
Rosamund Lupton: Azután

Először olvastam Rosamund Lupton – től, így nem is tudtam mire számítsak.
A fülszöveg alapján mindig felkeltette ez a könyv az érdeklődésemet, de, hogy most a könyvtárban kezembe került gondoltam, hogy ez egy jel, hogy el kell olvasnom.
Hihetetlenül magához bilincselte a figyelmemet. Ha buszon ültem, ha csupán csak tíz percem volt, akkor is a kezemben került.
Még magamat is sikerült meglepnem, hogy tetszett, mivel én nem szeretem azokat a könyveket, melyekben nagyon lassan bontakozik ki a cselekmény.
Ez az írónő azonban kezén fogott, és bár lassan, de mindenhová magával, így adva meg az összképet.
Egyetlen egy dolgot sajnáltam, hogy a történet végén nem írt arról, hogy ki hogy bűnhődött meg a bűnéért…


Rosamund Lupton: Azután

Rosamund Lupton: Azután

Grace idilli életet él férjével, tinédzser lányával, Jennyvel és kisfiával, Adammel. Ezt az idillt azonban az égő iskolaépület fekete füstje homályosítja el. Grace-nek meg kell mentenie Jennyt, aki az épületben rekedt. A rendőrség nyomozni kezd, és kiderül, hogy a tűz nem baleset volt – valaki meg akarta ölni Jennyt. Csak Grace tudja, hogy ártatlan embert gyanúsítanak, és ő az egyetlen, aki megvédheti a lányát. Ehhez azonban le kell győznie minden fizikai korlátot…

Az „Azután” egyszerre izgalmas krimi és szívszorító történet. Akiknek tetszett Alice Sebold Komfortos mennyország című bestsellere, azok ezt a regényt sem tudják majd letenni. A szerző bámulatos tehetséggel szövi a történet szálait és tárja fel a rendíthetetlen anyai szeretet mélységeit.
A könyvet az Amazon a 2011-es év tíz legjobb könyve közé választotta, a Waterstones könyvesbolthálózatban pedig ez lett az év könyve 2011-ben.

„Az "Azután"minden egyes oldala mestermű. Kíméletet nem ismerő érzelmi hatás, költőien vibráló stílus és lebilincselő történet egyesül ebben a transzcendens irodalmi élményben. Garantálom, hogy ez a regény mindenkit meghat.” (Jeffery Deaver)

Hirdetés