Attila_Saw értékelése


>!
Attila_Saw
Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Nem volt rossz, de nem ragadott magával. Az elején (első 100 oldal) valamiért lassan haladtam, aztán azt gondoltam, ha megnézem a filmet, megadja nekem a kellő löketet. Tény és való, hogy utána aktívabban olvastam, de kiderült, hogy a film a könyvnek nagyon az alaptörténetét emelte ki, és a megvalósítások nagy része átvariált. Ez egy kicsikét utólag már zavart, de hát…én voltam a buta, amiért megnéztem.
A vége megható, szép, szomorú volt egyaránt, de valamiért nem tudtam olyan mélyen átérezni, mint például az Író „Az utolsó dal” c. művénél. Úgy tűnik Nicholas Spark szereti azt a témát feldolgozni, hogy használjuk ki az időnket, és élvezzük ki minél jobban, mert az élet bármikor közbeszólhat, és lehet hogy már túl késő lesz addigra…


Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Nicholas Sparks: Vissza hozzád

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amanda Collier és Dawson Cole tizenévesen szeretnek egymásba mélyen és visszavonhatatlanul. A kettejük közötti kötelék széttéphetetlennek tűnik annak ellenére, hogy a családi hátterük végzetesen különbözik egymástól, és a szüleik sem nézik jó szemmel a kapcsolatukat. A főiskola előtti utolsó nyáron azonban előre nem látott, tragikus események szakítják el őket egymástól, és terelik teljesen más irányba az életüket.
Huszonöt évvel később Amanda és Dawson visszatér szülővárosukba annak az embernek a temetésére, aki fiatal korukban egyedüliként támogatta a szerelmüket, és menedéket nyújtott nekik. Egyikük sem azt az életet élte, amelyet elképzelt magának, és egyikük sem tudta elfelejteni azt a szenvedélyes első szerelmet, amely örökre megváltoztatta a sorsukat. Miközben Amanda és Dawson teljesítik öreg barátjuk végakaratát, minden, amit eddig biztosnak hittek, kétségessé válik, arra kényszerítve őket, hogy szembenézzenek fájdalmas emlékeikkel, újragondolják a döntéseiket, és az együtt töltött varázslatos hétvége után feltegyék a kérdést: újraírhatja-e a szerelem a múltat?
Nicholas Sparks (Menedék, Szerencsecsillag) legújabb regénye az életre szóló szerelem szépségéről és fájdalmáról szól.