Rileey értékelése


Rileey>!
Rainbow Rowell: Kindred Spirits

Ez egy nagyon jópofa szösszenet volt, fanatikus film- (és Star Wars) rajongóknak kötelező! Azt mondjuk sosem értettem, mire jó napokkal korábban letáborozni egy mozi előtt, főleg egyedül, én még premierre sem járok, sőt, inkább hetekkel később (bár ez a mozietikettet nem ismerő népségnek köszönhető). De azt sem mondom, hogy nem vállalnám be a tökéletes társasággal (a legnagyobb ilyen „őrültség”, amit eddig elkövettem, mikor a kettőkor kezdődő F1-es futamra kimentem reggel 7-re úgy, hogy előtte nap este 11-kor még a pilóták szállodájánál csöveztem, de hé, ha az ember jó helyet akar, áldozatokat kell hozni…)
És már csak azért is aktuális volt ez a novella, mert kb. 1 hete láttam az új SW részt, amit Elenával ellentétben én nem neveznék igazi folytatásnak, mert az hazugság. De most olyan jól esett így erről olvasni, főleg, hogy én is imádok filmekről dumálni, és a rövidsége ellenére így volt majdnem tökéletes ez a történet. Azért csak majdnem, mert az egyik fordulatot elég hihetetlennek tartottam. De kárpótoltak a szerethető karakterek, és a frappáns vége, amin jót derültem.


Rainbow Rowell: Kindred Spirits

Rainbow Rowell: Kindred Spirits

'Everybody likes everything these days. The whole world is a nerd.' 'Are you mad because other people like Star Wars? Are you mad because people like me like Star Wars?' 'Maybe.' If you broke Elena's heart, Star Wars would spill out. So when she decides to queue outside her local cinema to see the new movie, she's expecting a celebration with crowds of people who love Han, Luke and Leia just as much as she does. What she's not expecting is to be last in a line of only three people; to have to pee into a collectible Star Wars soda cup behind a dumpster or to meet that unlikely someone who just might truly understand the way she feels.