Niitaa P értékelése


>!
Niitaa P
Kerstin Gier: Az álmok első könyve

„Az otthon ott van, ahol a könyveid vannak.”

Ez a történet még mindig sok kedves pillanatot okoz nekem :)
Kerstin Gier itt lel rá a saját stílusára, igazi felüdülés az Időtlen szerelem trilógia után!
Liv Silber egy édes 16 éves lányzó, akinek olyan „agymenései” vannak, hogy szívesen elfogadnám barátnőnek is! Imádom a beszólásait, főleg, mikor a húga is rátesz egy lapáttal :)
Az összes szereplő valamilyen szinten szerethető, még a negatívabb karakterek is.
Grayson egy igazán jó testvér, akire nagyon nagy szüksége volt szerintem a főszereplőnknek. Végre valami, ami stabilan jelen lesz az életében.
Henryt én teljes mértékben a szívembe zártam és nagyon nagy örömmel tölt el, hogy a sorozat második kötetén az ő ajtaján levő jelmondatot láthatjuk. :)
Könnyed, kellemes hangvételű történet, mely egyediségével kiemelkedik a young adult könyvek közül.
Az ajtók leírása nagyon tetszett, főleg, hogy mennyi mindent elárul a tulajdonosukról.
Elgondolkodtam, az én ajtómon mi lenne? Szerintem acélból formázott rózsák hada, éles szirmokkal, vérvörös színben. S csak és kizárólag annak engednének utat, akik szerepelnének egy listán. Egyszerű, mégis nagyszerű. :) Ja és persze lenne előtte egy kutya…. Egy nagy nagy szép kutya ^^

18 hozzászólás

Kerstin Gier: Az álmok első könyve

Kerstin Gier: Az álmok első könyve

Ez vajon tényleg lehetséges?

Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak. Az egyik végképp nem hagyja nyugodni. Ebben az álomban egy temetőben járt éjjel, és szemtanúja volt, amint négy fiú komor hangulatú, mágikus rituálét hajt végre. Ezek a fiúk azonban nagyon is valós kapcsolatban állnak Livvel, hiszen Grayson és három barátja tényleg léteznek. Liv nemrég iratkozott be abba az iskolába, ahová ők is járnak. Tulajdonképpen egészen kedvesek. De ami igazán ijesztő – még az éjszakai temetőknél is sokkal ijesztőbb –, az az, hogy a fiúk olyan dolgokat tudnak Livről, amiket nappal soha nem ejtett ki a száján – álmában viszont igen.
Hogy miképpen, az tökéletes rejtély Liv számára, de egy jó kis rejtélynek Liv még soha nem tudott ellenállni…

„Egy lányregény, amit akár 35 évesen is élvezhetünk. És akinél túl gyorsan elrepült ez a négyszáz oldal, annak üzenem: két további kötet van előkészületben.” – Karin Wehrheim, SWRI

„Vicces, izgalmas és romantikus… mi mást akarhat egy nő?!” – Anja S.

Hirdetés