pveronika értékelése


pveronika>!
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Holy Hotness! Ez volt az eddig legjobb erotikus könyv amit olvastam, Andrew Hamilton pedig a legmocskosabb szájú szívdöglesztő seggfej a könyvek történetében. És hát mondanom sem kell, hogy imádtam!

A történet főszereplője Andrew Hamilton a.k.a Thoreau aki egy ügyvédeknek készült „LawChat” oldalon ismerkedik meg Aubrey Everhart-al a.k.a Alyssa -val. Andrew egy titokzatos múltú nőcsábász, aki egy randiapplikáció segítségével minden este másik nővel bújik ágyba, és akinek három fő szabálya van: „Egy vacsora. Egy éjszaka. Nincs ismétlés. ”
Aubrey 10 évvel fiatalabb nála és jogásznak készül, de valódi álma az, hogy balerina legyen, amelyet sajnos a szülei nem igazán támogatnak. Mivel még nincs ügyvéd végzettsége, hivatalosan nem használhatná az oldalt így kénytelen Alyssa-ként regisztrálni és Andrew-nak is hazudni a kilétéről. Andrew azonban nem hazudtolja meg önmagát, és a hónapokig tartó levelezések és telefonálgatások során egy igencsak „érdekes” barátság alakul ki közte és a lány között, amely alappillérének a bugyiledobós telefonbeszélgetések és szexi levelezések tekinthetőek.

Azonban amikor Aubrey jelentkezik egy ügyvédi irodába gyakornokként, nem is sejti, hogy az interjú asztal másik végén a titokzatos Thoreau csücsül. Persze Andrew elég hamar rájön, hogy ki is a lány valójában, és mivel a férfi egy valamit nem tolerál: a hazugságot, így a közös munkakapcsolatuk nem indul túlságosan zökkenőmentesen, de aztán a hónapok óta tartó virtuális heccelés egy egészen másfajta „kapcsolatba” hajszolja őket. :)

Andrew az egyik legdögösebb karakter akivel találkoztam, és mikor a harmadik részben fény derült a múltjára és minden kirakós a helyére került, majd megszakadt érte a szívem. Aubrey-t is nagyon megkedveltem, az ilyen típusú pimasz női karakterek a kedvenceim. :) Több helyen is olvastam, hogy van egy plusz epilógus, és nem tudom mi volt az eredeti könyv befejezése, de a hangoskönyvre már az került fel, ami az írónő honlapján van fent, és ami vélemény szerint tökéletes lezárása volt a köteteknek. :)) Összességében imádtam és mindenkinek ajánlom!

P.S.: Az első rész végén totál volt egy Grey's Anatomy feelingem spoiler Érzitek a párhuzamot? :))

5 hozzászólás

Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Könyvtár
Whitney G.: Reasonable Doubt Full Series

The complete New York Times Bestselling serial, now available in one book! My cock has an appetite. A huge and very particular appetite: Blonde, curvy, and preferably not a fucking liar…(Although, that's a story for another day.) As a high profile lawyer, I don't have time to waste on relationships, so I fulfill my needs by anonymously chatting and sleeping with women I meet online. My rules are simple: One dinner. One night. No repeats. This is only casual sex. Nothing more. Nothing less. At least it was, until „Alyssa”…She was supposed to be a 27 year old lawyer, a book hoarder, and completely unattractive. She was supposed to be someone I shared law advice with late at night, someone I could trust with details of my weekly escapades. But then she came into my firm for an interview--a college-intern interview, and everything fucking changed…