zuna19 P értékelése


>!
zuna19 P
Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Ó, te jó ég! Ez egy fantasztikus könyv. Az olvasása közben teljesen át tudtam élni az egész sztorit. Kicsit sem unatkoztam míg olvastam, ami mostanában ritka számba megy. De szerencsére, most épp egy ilyen szuper könyvre akadtam rá. Amit mindenkinek csak ajánlani tudok. De tényleg, olvassátok el, ha tehetitek. Nem fogjátok megbánni.
Annyira imádtam a két főszereplőt. Hihetetlenül és mérhetetlenül édesek voltak. Az egyik legösszeillőbb párosnak tartom Auden-t és Eli-t.
Kivételesen a mellékszereplőket is nagyon szerethetőnek találtam. Regényt írhatnék, azokból a nevekből, akik kedvencek lettek, annyian voltak.
A végére egyenesen rajongtam az egész történetért és a karakterekért is egyaránt. Egyedül az zavar, hogy nem tudtam tovább folytatni, annyira olvastam volna még. Túl rövid volt. Most egy picit elszomorodtam, de rögtön eszembe jutott, hogy úgy is újraolvasós lesz, ehhez kétség sem fér. Saját példány is kell belőle. Muszáj!
Annyira szép történet a barátságról, szerelemről és családról.
Felemelő érzés volt átélnem a könyv nyújtotta érzelmeket.
Csodálatos olvasmány!

11 hozzászólás

Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Sarah Dessen: Along for the Ride – Álom két keréken

Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.

A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nemcsak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet…

„Dessen legújabb könyvében a barátság legmélyebb rétegeit járja körül. Egy nyári történet az önfelfedezésről.” – The Horn Book

„Az eddig megjelent össze Sarah Dessen-könyvet elolvastam. Annyira izgatott lettem, amikor megtudtam, hogy hamarosan az Álom két kerékent is kiadják, hogy bejelöltem a megjelenés dátumát a naptáramban. Megérte rá várni? Abszolút.” – Jennifer Wardrip

Hirdetés