Wello_Book értékelése


>!
Wello_Book
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A 420. oldalig bírtam. Ha tovább kellett volna olvasnom, maradandó agykárosodást szenvedtem volna, ebben biztos vagyok.
Nos tehát a véleményem:
Ennél borzalmasabb, selejtebb könyvet még nem olvastam ( bocsi Molly ). Semmi szerethető nem volt benne. Teljes időpocsékolás. Semmi sem volt kidolgozva, és élethű sem volt. Mindenki olyan szinten irritált, amilyen szinten, még senki mindeddig. Csöpögött a nyáltól, és a túlontúl ragozott szerelemtől.
Harper egy r*banc, mondjuk ki. Csak az írónő próbálta elrizsázni a nyilvánvalót, hogy ő mit miért tesz, meg hogy ő mindkét fiút szereti, és hogy ez milyen reménytelen blablablaaa.
Brandon. Na hát őt nagyon utáltam. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de arghh. Na mindegy.
Chase még szerethető is volt, bár többet is szerepelhetett volna. Ő is az a túlságosan is szerelmes karakter volt, de őt legalább el lehetett viselni, és voltak is jó pillanatai. Ami pedig történt …hát azt kihagyhatták volna. Az tette be nálam az egészet.
Tehát, ha valaki a közeljövőben el szeretné ezt az izét olvasni, akkor erősen javaslom, hogy NE TEGYE.!!!!!


Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.