Vanessza_Dénes értékelése


>!
Vanessza_Dénes
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Értem én, hogy Armentrout mindenben kipróbálja magát, de csak engem idegesít, hogy valamiért pont azok az írók ragaszkodnak a vékony és tökéletes alakú libákhoz, akiknek közük nincs hozzá? Komolyan, nem olvastam még olyan könyvét, ahol nem volt nádszálvékony, ízléses idomokkal megáldott a lány.
Igazából egy erotikus kis könyvecske, ami épp olyan egyszerű, amire számítani lehetett.

1 hozzászólás

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Hirdetés