pveronika értékelése


pveronika>!
Rachel Van Dyken: The Consequence of Loving Colton

Egy jó tanács: ne olvassátok/hallgassátok nyilvános helyen ezt a könyvet, különben kínos pillantásokat kaphattok a környezetetektől, a pukkadozó nevetések következményeként. :))
Ráadásul a főnököm bizonyára meg van győződve róla, hogy imádom a munkámat, mert néhány napja akkora vigyorral az arcomon rajzolgattam az alaprajzokat és metszeteket, hogy szinte rossz fényt vetítettem a többiekre. :D Aztán mikor tegnap az egyik jelenetnél nem bírtam tovább a pukkadozó nevetésemmel és kitört belőlem, a mellettem ülő kollégám viccesen megjegyezte, hogy „gondolom az örömöd nem a légkezelőknek szól”… hát nem. :D Gyerekek, én nem is sejtettem, hogy Rachel Van Dyken-nek ilyen humora van! Ez a könyv egy igazi romkom volt, tele kínos és nevetséges szituációkkal, idióta szereplőkkel és eszméletlen mennyiségű humorral.

A történet főszereplője Milo, aki mindig is szerelmes volt a bátyja, Jason legjobb barátjába, Colton-ba. Ők hárman gyerekként folyamatosan együtt töltötték az idejüket és együtt keveredtek mindenféle bajba, de sajnos Milo érzései Colton iránt mindig plátóiak maradtak, ugyanis Colton mindig csak úgy tekintett rá, mint a legjobb barátja húgára.
Most évekkel később Milo hazatér Jason esküvőjére, ahol nem más, mint Colton a kijelölt párja, és kezdetét veheti a hétvége, amely számos bonyodalmat tartogat. :)

Imádtam a szereplőket! Nem is tudom, hogy az írónő, hogyan volt képes megalkotni ennyi vicces karaktert. A főszereplőkön kívül imádtam Milo legjobb barátját, Max-et és annak bátyját is, sőt még a rendkívüli módon megkérdőjelezhető erkölcsű nagyit is. :D

A borító szeretem borzalmas, de lehet, hogy azt is viccnek szánta az írónő. :D Viszont hangoskönyvben hallgattam a könyvet és meg kell, hogy mondjam, hogy a narrátorok az eddigi legjobbak voltak! A lány és srác is eszméletlenül jól adta elő ezt a sok baromságot. :DD Imádtam őket! A kitörő nevetésem pedig Max dalának szólt, amit a színész meglepően jól énekelt el. :DD

Nem mindenki szereti ezeket a kis limonádé könyveket, ahogy a vígjátékokat sem a tv-ben, de nekem hihetetlenül jól esett és nagyon-nagyon jól szórakoztam. Mindenkinek őszintén ajánlom, mert nagyon jó kis kikapcsolódás és már el is kezdtem a második részt, és örömmel konstatáltam, hogy ugyanazok adják elő. :))

12 hozzászólás

Rachel Van Dyken: The Consequence of Loving Colton

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Rachel Van Dyken: The Consequence of Loving Colton

My name is Milo Caro and I have a confession to make.

I’ve been in love with Colton Mathews since I was five. He should have known that sharing a cookie with a sugar obsessed little monster would do the trick–it sealed his fate. So really, the fact that he’s sporting a black eye, a limp, almost got ran over by a car, and was nearly responsible for another person’s death? Right. HIs fault. Not mine.

I made a pact with myself–this weekend would be different. I’d come home for my brothers wedding, smile, and Colton would naturally melt into my arms, we’d get married have five kids, live in a house by the river, and get a dog named scratch (clearly I’ve thought this through).

What really happened? I punched my brother in the face, Colton kissed me and apologized, I lied about having a boyfriend, oh and everyone wants to meet the mystery man.

They say laughter always comes before insanity–ha, ha. All I wanted was my brother’s best friend…instead I’m sitting in prison.

Let this be a lesson to you all…life rarely happens the way you want it to.

Damn cookie.