Lunèa_Charlotté értékelése


>!
Lunèa_Charlotté
Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

Wow! Wow! Ésss Wooooowooowooow! *-*
Nehezen indult be, már azon gondolkodtam, hogy le is fogom tenni, aztán… mégis folytattam, mert volt egy pici hang ami azt hangoztatta, hogy nekem most erre a könyvre van szükségem. És a kicsi hangnak igaza volt! Bámulatos történet! Ezt csak összességében, egy egészként tudom értékelni, mert ha egy oldalt is kiveszünk, már az egész érték felbolydul!
Kicsit gyerekes, kicsit őrült, kicsit sablonos, kicsit mániákus, kicsit szimpla és talán ezért is olyan lenyűgöző, talán ezért is olyan hihető, mert az élet ilyen, valami által oda tesz minket, hogy élvezzük ki az életet, hogy bátran kacagjunk a szélbe, hogy bátran legyünk boldogok mindennek az életben. Mert arra a kicsi színre mindig szükség van… :)
Csak két valamit mondok még!
Olvasd el és éld át Leddih világát! ;)


Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

Cecelia Ahern: Bárcsak láthatnál

Elizabeth egy vidéki ír kisváros jól menő, de roppant tartózkodó építésze, aki egyedül neveli zűrös húga, Saoirse kisfiát. Amikor életébe váratlanul betoppan a titokzatos Ivan, mindennapjai fenekestül felfordulnak. Ismerősei éppúgy nem ismernek rá, mint ő saját magára – a kimért, precíz, elvágólagos vénkisasszony pár hét leforgása alatt belevaló, játékos és kreatív nővé válik, akinek már az sem okozhat gondot, hogy megtervezze a kisváros legizgalmasabb szállodáját. Változása a környezetében is mindenkire jó hatással van, és az álmatag kisvárost rövidesen már nem csak turisták jelenléte pezsdítí fel. Ám a gondok maguktól nem oldódnak meg…

Hirdetés