vicreed értékelése


>!
vicreed
Mia March: Meryl Streep filmklub

Csoporttársaim olvasták, így nekem is kedvem lett valami könnyed olvasmányhoz, meg amúgy is régen olvastam már langyi 21. századi szerelmes történetet. A cím máris felkeltette az érdeklődésemet, mivel Meryl Streepet a Mamma Mia! óta imádom. Tényleg csodálatos színésznő, aki szereti őt, annak ajánlom ezt a könyvet.
Talán az egész sztorit a Jane Austen könyvklubhoz tudnám hasonlítani. A szereplők problémája illik az adott filmhez, és abból merítenek a megoldáshoz.
Klisés, de mégis volt benne valami, ami megfogott benne. Most jól esett ez a könyv, de semmi extrát nem nyújtott. Egyszer elment. Felejtős olvasmány.


Mia March: Meryl Streep filmklub

Mia March: Meryl Streep filmklub

Lolly mindig azt mondta, egy Meryl Streep-film van olyan jó, mint egy húsleves, egy legjobb barát, egy pszichológus és egy ütős ital együttvéve.

Három fiatal nő közös gyermekkoruk helyszínén találja magát újból, és egy tengerparti fogadóban kénytelenek átvészelni egymás társaságát. Az unokanővéreket egy megrendítő bejelentés kényszeríti arra, hogy ismét szembenézzenek egymással és saját magukkal, majd az idilli kisvárosban újraértékeljék az életüket. Isabel házassága romokban van, és egyáltalán nem biztos abban, hogy maradt még bármi, amiért érdemes küzdenie. June a hétéves kisfiának tett ígéretét igyekszik beváltani, miszerint felkutatja a soha nem látott apját de fogalma sincs, hogyan lásson neki a keresésnek. Kat pedig egy életre szóló elhatározás előtt áll, miközben abban sem biztos, hogy egyáltalán ebben a kis kikötővárosban akar-e maradni. A gyerekkoruktól fogva egymással rivalizáló lányokat egy tragédia hozza össze ismét valamint nagynénjük, Lolly, aki a fogadója filmklubjában Meryl Streep-filmeket vetít.

Hirdetés