Risus P értékelése


>!
Risus P
Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

Ezt a könyvet régóta el szerettem volna olvasni, és most sikerült!
Bevallom, hogy nagyon (!) féltem a könyvtől, na nem a tartalmi részétől, hanem a filmes verzió miatt! Az a film sokkolt, de nem jó értelemben. Na mindegy, tehát én egy kósza pillanatban és egy kihívásnak köszönhetően elkezdtem olvasni a könyvet.
Ha olvasod az értékelésemet köszönöm és láttad a filmet, akkor nyugi, köszönő viszonyban sincsenek egymással. De komolyan, olvasom és azon tanakodtam, hogy ez biztos, hogy ugyan az a történet lenne? Amíg Jesse fel nem bukkant a történet majdnem felénél, addig biztosra vettem, hogy csak a cím azonos és majdnem.
A történet számomra még így is hogy volt némi fogalmam a történetről a koncertes résznél állt össze, mert addig több szálon futott és ott volt a találkozás.
Ami nekem nagyon tetszett a történetben, hogy hogy és miként lettek a vámpírok. Nem egy tipikus mai vámpír regény, ami miatt még több plusz pontot érdemelt.

5 hozzászólás

Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

Anne Rice: A Kárhozottak Királynője

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Akasa, minden vámpírok ősanyja felébred hatezer éves álmából. Isteni hatalomra tör, hogy „megmentse” az emberi fajt. Először azonban szembe kell szállnia Lestat-val, a nagyhatalmú vámpírral, akinek mélységes elkötelezettsége az élők mellett fenyegeti minde kárhozott létezését…

Hirdetés